2777
2789
عنوان

دعوای پدرو مادرتون چقدر روانتون رو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 41 پست
عهه چه حیف خدا رحمتش کنه

ممنون خانم

خدا به خانوادتون‌سلامتی بده

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

دقیقاا🤣تازه بیرون میرن دیر میان استرس میکشیدم نکنه بلایی سر مامانم اورده🤦🏻‍♀️

مامان من که همیشه بابامو با پول تهدید میکرد  میدید بابام رفته پی گندکاری اینم مثلا نیرفت خرید 

چند بار هم منم میرفتم باهاشون 

بعد وسط خیابون دیدی بابام یه داد زد کل ملت زل ردن به ما فقط دلم میخواست زمین دهن وا کنه من و ببلعه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون خانمخدا به خانوادتون‌سلامتی بده

تچکر سلامتی که چه عرض کنم واسه پدرو مادرم یه عقل سالم میخوام.

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
مامان من که همیشه بابامو با پول تهدید میکرد میدید بابام رفته پی گندکاری اینم مثلا نیرفت خرید چند با ...

دقیقاا میرفت چیز برمیداشت با قسط بالا اما اینا هیچکدوم اون دلخوشی نمیشه براش

تچکر سلامتی که چه عرض کنم واسه پدرو مادرم یه عقل سالم میخوام.

وقتی یکی سنش میره بالا اصلاح نمیشه رفتارش یعنی دیکه درست نمیشه هیچوقت من اینو فهمیدم

بهترین راه بیخیال ب‌دنه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

دقیقاا میرفت چیز برمیداشت با قسط بالا اما اینا هیچکدوم اون دلخوشی نمیشه براش

اره  اون موقع مامانم با دعوا رفت گوشواره خرید 

الانم دلش و نداره بندازه همون یه گوشه مونده 

وقتی یکی سنش میره بالا اصلاح نمیشه رفتارش یعنی دیکه درست نمیشه هیچوقت من اینو فهمیدمبهترین راه بیخیا ...

دقیقا  الان  اینا ۲۵ ساله زیر یه سقفن ۴ تا بچه یدونه نوه دارن دیگه کی میخوان درست شن من که  خیلی‌وقتا موقع دعواشون  از عصبانیت خندم میاد خواهرم فحشم میکشه که  چرا داری میخندی میگم این همه گریه کردم چی شد اینا که  یه روز دعوا میکنن یه روز آشتی تکلیفشون با خودشون معلوم نیست چه اهمیتی داره من چه غلطی کنم

دقیقا الان اینا ۲۵ ساله زیر یه سقفن ۴ تا بچه یدونه نوه دارن دیگه کی میخوان درست شن من که خیلی‌وقت ...

این وضعیت شما رو‌ من بارها کشیدم

فقط باید نسبت بهشون بیخیال بود 

هرکاری میخان بکنن

مهم ارامش شماست حفظ بشه

این وضعیت شما رو‌ من بارها کشیدمفقط باید نسبت بهشون بیخیال بود هرکاری میخان بکننمهم ارامش شماست حفظ ...

اره  دیگه پذیرفتم درست بشو نیستن زدم در بیخیالی 

اره دیگه پذیرفتم درست بشو نیستن زدم در بیخیالی

قدم اول رهایی و به ارامش رسیدن ، پذیرفتن هست

خوب کردین

قدم اول رهایی و به ارامش رسیدن ، پذیرفتن هستخوب کردین

بله خیلی ممنون از توصیه هاتون.