زنی که این همه بهش عشق محبت میداد رو با بی محبتی کشت
متنفرم از بعضی از همجنس های خودم وقتی قلب زنی رو که همسرشون رو میشکنن
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پدر من خواسته زندگی مون رو نابود کردزنی که این همه بهش عشق محبت میداد رو با بی محبتی کشتمتنفرم از بع ...
مادرتون فوت شده؟
پدر منم گند زد تو زندگی بچهاش جوری که فراری شدیم از خونه پدری جای که برای همه منبع ارامش برای من محل شکنجه
تا بوده دعوا زد و خورد حرف طلاق ۳۰ ساله اینجور زندگی میکنن شادی هاشون براش خودشونه و غم هاشون برای ما انقدررر از این موضوع خستم که دلم میخاد فرار کنم از همه ی ادم ها
مادرتون فوت شده؟ پدر منم گند زد تو زندگی بچهاش جوری که فراری شدیم از خونه پدری جای که برای همه منبع ...
بله پر کشید مادرم
البته خوشبحالش نموند با این روانی زندگی کنه
پس فردا منم زن میگیرم میرم
ببینم کی میاد بهش سر بزنه کاراشو کنه
دیگه خستم
کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
چقد همدردیم ما با عمو عمه هام یه طبقه ایم یادم نمیره یه بار مامانم رگشو زده بود نگاه های ترحم انگیز ...
واای دقیقاا عروسی داییم همه تو بازار ما ب زور سوزن و از مامانم گرفتیم ک کاری نکنه با خودش دقیقا یادمه کنار یخچال اشپز خونه کلاس چهارم دبستان بودم اون موقعه
🥲🥲خدارحمتش کنه ان شاالله انقدر با خانومتون خوشبخت بشین که هیچ وقت روزهای سخت گذشته یادتون نیاد
ممنون خانم
خدا به خانوادتون سلامتی بده
البته هنوز خانم ندارم ولی خدا برام نقشه های خوبی داره
باور دارم