2777
2789
عنوان

اگه یه پسر خیلی خوشگل بیاد خواستگاریتون

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 35 پست
مگه همه چی قیافس

قیافه خیلی مهمه

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

زیبایی و خوشگلی مرد برام ملاک نیست

بنظرم خوشگلی برای زنه و جذابیت برای مرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرد خیلی خوشگل هم برای زنای تو خیابونه .اصلا بهش فکر نکن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

فقط خوشگلی مقیاس نیس شاید یچیزی بوده که ردش کردن

عاشق هم نبوده چون اگه بود باید چندبار میومد خواستگاری و تلاش میکرد

دیگه رفته کاریش نمیشه کرد ازدواج میکردم

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

واینکه برای آقایون عبارت «خشگل»به کار نمی برن می گن خوش قیافه مگه اینکه زیبایی و حالت زنانه داشته باشه

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل

اسی خودتم خیلی خوشگلی؟

مرد زیاد خوشگل خوب نیست، البته چهره برای منم مهمه اما درکنارش مردانگی هم بااااید داشته باشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون......ما اگه ...

به عنوان گسی که ترم ۵ روانشناسی میخونه باید بگم این حرف به شدتتت کلیشه ای و بی اساسه!

چهره خیلی مهمه، اما تنها ملاک نیست. 

درواقع چهره باید به دل طرفین بشینه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

2810