2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونمفقط میدونم الان کارم بدجورررررر گیره

نه ببین کار همه گیره ولی نفرین یعنی بیماری یک هو بی دلیل و مشکلات همراه با خواری و رسوایی 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
من که هرچی فکرمیکنم واقعااونقدری کع گناه نکردم اینقدتاوان بدم ...ولی هرچی فکرشومیکنه کارازامتحان وآز ...

😔😔 امیدوارم حل بشه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
خب میتونی دلیلش رو بگی یا تلاش کردی حلالیت بگیرید ؟

نه دیگ دیر شده .از قصد بدی نکردم شرایطم بد بود ذهنم کار نمی‌کرد به بدترین شکل ممکن پس دادم یکی گفت توهم زدی این کارما نیست چون تو وجدان داری و بهش فکر کردی برات اتفاق بدی افتاده و کسایی که وجدان ندارن چیزشون نمیشه .خودمم موندم بخدا کدوم حرف درست کدوم غلط

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

بله . یکبارم به مادرم گفتم فکر فرو رفت 

پدر مادرم ، یعنی پدربزرگم یه زن جوان داشت بعد ازش بچه هم داشت دختر و پسر بعد از اون ، اومد یه زن دیگه هم گرفت که شد مادر بزرگ من ، از اینم ۵ تا بچه دار شد ، اون زن اولی رو رها کرد و بهش سر نزد، گروه وضع مالیش خوب بود مرده، ولی زنده وضعش تعریفی نبود ، پسر و دختر اون زن اولی هم با بچه های این زن دومی زندگی میکردند و این بچه ها به مادرشون غذا می‌بردند پنهانی ، گرچه زن دوم خیلی ساده و مظلوم بود اما همیشه میبینم که زندگی مادرم و دو خواهرش و دو برادرش و زندگی ماها زیاد جالب نیست یعنی بد نیست اما مشکل اینجاست که مثلا مادرم از لحظه ازدواجش تا امروز چهل ساله مریضه و پولهاش مدام خرج دوا دکتر شده منم همینطور و بچه هام همه از دست میرن ، برادرم شغل درستی نداره م خواهرم دست به هر کاری بزنه ناموفق میشه یعنی هر کاری حتی لباس پوشیدن مثلا ، یا شغل و کنکور و فلان هیچ کاریش خوب پیش نمیره ، بچه های خاله م همینطور ، یه خاله م هم که  جوان مرگ شد ، همیشه فکر میکنم اینها همه از نفرین اون زن اول هست که الان نسل ماها که از زن دوم هستیم اینطور گرفتاری زیاد داریم و اصلا گره میفته توی همه ی کارهامون ... واقعا گاهی به این فکر میکنم .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

2810