2777
2789
عنوان

موقع ختنه بالا سر بچه تون بودید ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست
چیز نگران کننده ای نیست منم مثل شما بودم نمی‌دونستم.میترسیدم.اما مدتی داره بگذره درست میشه چند روزه ...

ممنون عزیزم خیالم راحت شد هی هر روز به شوهرم نشونش میدادم می‌گفتم این جاش می‌ره ؟ می‌گفت آره ولی باز فرداش ازش می‌پرسیدم 

حرف شما ها ولی برام آرام بخش بود چون بچه خودتون رو دیدید دیگه 😅😅😅

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
کلاس چندمه؟ندیدم این شعر

کتاب قصه ش منظورم بود چهار سال و نیمه ست 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ولی دکتری که من بردم کلا با کوتر مخالف بود من دقیق ندیدم چه کار کرد بعد ۱۰ روز هم حلقش افتاد ...

ببخشید هی ریپلای میکنم امیدوارم حوصله ت سر نرفته باشه 

دلیلش رو نگفت که چرا با کوتر مخالفه؟ 

نه نبودم دکتر نذاشت. گفت باباش بیاد تو.

فقط دارم تصورشو میکنم شوهرم این صحنه رو ببینه 🤣🤣🤣

عمراااا 

شوهرم سر زایمانم بالا سرم بود

اون آخرش که دیگه بچه میخواست به دنیا بیاد اصلا نمیدونست از کدوم در فرار کنه انقدر استرس گرفته بود بیچاره اسهال شده بود 🤣🤣🤣 

زنده و سلامت باشه. ماشاالله به جونش

فدات عزیزم 😍 خدا بچه شما رو هم سالم و سلامت حفظ کنه 😍

ببخشید هی ریپلای میکنم امیدوارم حوصله ت سر نرفته باشه دلیلش رو نگفت که چرا با کوتر مخالفه؟

من خودم دنبال کسی بودم که کوتر انجام نده چون اکثریت این روش انجام میدن ایشون هم متخصص اطفال بود و کلا روش کوتر کار نمیکرد و فقط حلقه  ولی تو نت هم یه کلیپ یادم بود یه دکتر ارولوژی کودکان کامل توضیح داد که کوخر منسوخ شده هس میگف به بعضی از اعصاب که زیر آلت هس آسیب میزنه