2777
2789
عنوان

بچه خاله م‌ دیوونم کرده

118 بازدید | 9 پست

دختر خالم ۹ سالشه ، من‌متاهلم و خونه م‌ به خونه ی خالم نزدیکه ، میچسبه به من ولم‌نمیکنه یا از صبح تا شب میاد اینجا آخرش هم به زور می‌ره خونشون ، یا منو به زور میندازه تو رودربایستی هی باید برم خونشون و نمیزاره بیام خونم و جیغ و داد میزنه ، حریم خصوصی ندارم اصن

گوشیمو میگیره بهم نمیده چند ساعت ، خیلی حرف میزنه ، خواب راحت ندارم من بچه ندارم شوهرمم سر کاره بیکارم تا ظهر بعضی وقتا خوابم زنگ‌میزنه بیدارم می‌کنه میگه یا بیا یا میام خونتون اصن هم هر چی توضیح میدم من نمیتونم باید شام و نهار شوهرمو‌ درست کنم کار دارم میگه باشه پس من میام ! وقتی میاد هی میگه من هوس اینو کردم‌هوس فلان خوراکیو کردم ولی نمیکنه تا بخرم براش التماسم‌هم می‌کنه به خانوادش نگم که خودش گفته بخرم ! 

من خودم‌تنهام گاهی شاید با یه تخم مرغ هم نهارمو رد‌ کنم ولی اگه اون باشه مگه چیز ساده میخوره ؟؟ باید حتما غذا برنجی باشه !

قبلاً نزدیکشون‌نبودم زندگیم آروم و بی سر و صدا و بی حاشیه بود به این رفت و آمد عادت ندارم !‌

روتین زندگیم افتضاح شده 😤

مثل بختک افتاده تو زندگیم

خیلی دوسش دارم از بچگیش ولی  خیلی رفتاراش اذیت کننده س برام !

چه کنم ؟! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مادرش پیام بزن مودبانه بگو خودم گاهی دعوتش میکنم بهش بگو شرایط ندارم سرزده بیاد

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

درس مشق نداره نداره صبحا مدرسه س ..بعدازظهر در باز نکن چن بار ...

یا خودتو بزن به خوابو مریضی

خوراکی هم بگو نداریم تموم شده

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

یواش یواش فاصلت رو بیشتر کن زنگت زد ک بیاد بگو مهمونی هستم بگو بیرونم 

اگ گفت تو بیا خونمون نرو یا اگ رفتی بیشتر خالت صحبت کن 

صحبت های بزرگونه ک نتونه تو بحث شرکت کنه به مرور فاصلتون زیاد میشه

کاربری دست من و دوستمه

اون بچه خیلی دوست داره ،،با اون بد رفتاری نکن غیر مستقیم رفت و آمدش رو کم کن ..جواب نلفن نده یا مثلا در رو باز نکن از این قبیل کارها کم کم محبتش سرد میشه ،،غذا هم دوست نداشت اهمیت نده بگو همین غذا رو دارم ...