2777
2789
سنتی مساوی ناشناخته ازدواج کردن نیست

یه روز تو خونه نشستی بهت میگن فردا خواستگار داری

به سال نکشیده زنش شدی 

کی تو کمتر ار یه سال اون مرد غریبه رو شناخته

بعد از یه سال آقا هم اخلاق نداره هم خانوادش یه مدلین هم مشکلات دیگه 

که خیلی خیلی زیادن اینجور ازدواجای سنتی

وگرنه ازدواجای الان طرف عشق میکنه دونه دونه وسایل خونشو میخره با همسرش بهترین روزا رو میگذرونه 

سنتی فقط مادر عروس خوشحال بود عروسو تشویق میکرد شوهر کرده اونم خوشحال بود چون فقط فکر لباس عروس بود

نه مردی که نمیدونه کیه

غصه نخور درست میشه.
ربطش اینه میسوزی و میسازی تا پایان قراردادمگه ازدواج سنتی با عشق شروع شده؟ به مرور به بهانه بچه و غی ...

حرفتون منطقی نیست چون ازدواج سنتی بدون شناخت نیست

دوره نامزدی و شناخت و رفت و آمد چندماهه داره

اتفاقا هرچقدر دوره دوستی قبل ازدواج طولانی تر باشه دیگه عیب و ایراد طرف به چشمت نمیاد و میشه وابستگی و جدایی سخت تره

در ضمن به قول شما که ازدواج سنتی داره کم میشه... و ازدواج عاشقانه داره زیاد میشه پس چرا اکثرا به طلاق ختم میشن؟؟

مگه نمیگین عاشقانه و با شناخت کاااامل پس چرا تهش میشه طلاق؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بیست سال پیش ازدواج کردید!!من الانو میگم

شرایط الان خیلی عوض شده 

و متاسفانه خیلی تفکرات فانتزی و دور از دنیای حقیقی هست

اما باز قاعده الهی برقراره

در ازدواج مودت و رحمت قرار داده، و از جنس و مدل خودتون نصیبتون میشه

پس هرچی تفکرتون دقیقتر و نزدیکتر به حقیقت باشه شریک مناسب‌تری هم نصیبتون میشه 

شرایط الان خیلی عوض شده و متاسفانه خیلی تفکرات فانتزی و دور از دنیای حقیقی هستاما باز قاعده الهی برق ...

اقا ما 13 ساله تو نوبتیم . ک ب قول شما اون دختر سوار بر اسب پیدا. بشه 

برای همینه امارطلاق زیادشده چون سنتی که عاقلانه ترهست کمترشده بااحساس زودگذرازدواج میکنندبه دوسال نک ...

سنتی چجوری عاقلانس😐😐 هم سنتی هم امروزی خیانت توش هست

ولی سنتی جایی نداره بره چون نه تحصیلاتی داره اون زن که بعد از طلاق بره سرکار یا خانوادش زن مطلقه نمیخوان

الان طلاق راحت تره چون هم طرف با عقل خودش تو سن مناسبش عاشق شده ازدواج کرده و بعد از چندسال یا خیانت میبینه یا مشکلات دیگه راحت طلاق کیگیره چون هم پشتیبان مالی داره هم دستش تو جیب خودشه هم خانوادش با روی باز استقبال میکنن

سنتی که میدونین چقدر خانواده عروس داغونن

غصه نخور درست میشه.
اگه سنتی ازدواج کنی مثل قرارداده ولی رابطه عمیق مثل قرارداد نیست رسمیه فقط

به اینم مربوط نیست .

ازدواج کلا یه بخشی از زندگی هست هرکسی بنا بر میلش می‌تونه تجربه بکنه یا نکنه . حالا تو این تجربه یهو ممکنه متوجه بشی این آدم اصلا به دردت نمیخوره و روز به روز از چشمت میفته یا ممکنه بفهمی این آدم چقدر ساخته شده برای تو و هرروز بیشتر دوسش داشته باشی .

تو ازدواج مدرن اصن ب بچع نمیرسه . طرف مهر میذاره اجرا

ازدواج مدرن چیه دیگه؟!

ازدواج مدرن نداریم که

نه خیر پس الان این جوونا دور و بریای خودم همشون بچه دارن

ازدواجشونم با آشنایی خودشون بوده

غصه نخور درست میشه.
به اینم مربوط نیست .ازدواج کلا یه بخشی از زندگی هست هرکسی بنا بر میلش می‌تونه تجربه بکنه یا نکنه . ح ...

من ب چشمام دیدم ک دختره همه کار کرده ک دوست داشتنشو ب من نشون بده . ولی تهش مث ماست رفت.  اینا خطرناکن.  

حرفتون منطقی نیست چون ازدواج سنتی بدون شناخت نیستدوره نامزدی و شناخت و رفت و آمد چندماهه دارهاتفاقا ...

اتفافا عیب و ایراد رو ببینی چون عقد نکردی جدا میشی

ازدواج سنتی رفت و آمد داره مگه؟ تازه عقد میکنن میگن رابطه جنسی نداشته باشین شما درسته زن و شوهرین ولی حق ندارین یه سفر شبونه با هم برین درسته عقدین ولی بازم نمیشه

این یعنی سنتی

که تو نی نی سایت زیاد دیدم میگن عقدم ولی اجازه یه شب پیش همسر شرعی موندنم ندارم چرا؟ دلیلش چیه؟ چون نمیدونن آقا داماد عروسی میگیره یا در میره

تو ازدواج عاقلانه طرفت برات همه چیو اول فراهم میکنه عقد میکنی 

وقتی عقد کنی یعنی کاملا میشناسیش 

ازدواج سنتی که رفت و آمدی نداره

همش بله برون و چرخوندن مراسم به عهده پدر و مادراست

غصه نخور درست میشه.
از این نسل امروزه که دارین یاد میگیرین چجوری زندگی کنیدمحبت کنید

منم تا دلت بخواد دیدم ک با ی دوستی چن بار خیانت کرده دختره. یا حتی بعد بچه دار شدن رفته با اکسش .تو همین تاپیکا دیدم

2810