2777
2789
عنوان

الان دقیقا چ حالی دارین ناراحت یاخوشحال یادلیلشم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 57 پست
الان نزدیک دوماه بلاتکلیفی تاکی

خیلی سخت ی نفرواسطه بایدبشه ببینم میخوادچکارکنه یامیخوادکاری کنه تودرخواست طلاق بدی ک درهردوصورت مهریه بهت تعلق میگیره امیددوارم حل بشه جدانشین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بسلامتی بچه کوچیک دارین باردارین؟ ازکجافهمیدی دعاگرفته یچیزبگم بهت اگرباورنداشته باشی ب دعا تا ...

ی دختر  دوساله دارم. 

از ی منبع خیلی معتبر

تا حدودی باور دارم، ولی آخه تا حالا حس نکردم که همسرم حرفم نادیده بگیره، همیشه مشورت میکنه. اینکه مادرش چنین کاری کرده رو نمیتونم باور کنم، اصلا بهش نمیاد. 

ب خانوادش چ ربطی داره قرارتوبچه داربشی خدایااین خانواده اا دست ازسرمون برنمیدارن

😔😔

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
خدابزرگ باخودش حرف بزن ببینم میخوادباخانوادش مطرح کنه

میگه بخودم مربوطه چکار ب مادرم داره ولی چی بگم ادم میترسه 🤕

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
میگه بخودم مربوطه چکار ب مادرم داره ولی چی بگم ادم میترسه 🤕

اره حق داری ممکن بعدا روش تاثیربزارن باتوجه ب شناختی ک داری نسبت بهش خودت میتونی پیش بینی کنی ک بعدهاچی میسه

اره حق داری ممکن بعدا روش تاثیربزارن باتوجه ب شناختی ک داری نسبت بهش خودت میتونی پیش بینی کنی ک بعده ...

اره گلم مادرش روش خیلی تاثیر داره🥺تک پسرم هست