2777
2789
عنوان

الان دقیقا چ حالی دارین ناراحت یاخوشحال یادلیلشم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 57 پست

ناراحتم وبشدت حال ویرانی دارم باکسی هستم ک میدونه بچه دار نمیشم وبانیاز ب عمل دارم نمیدونم یهو بهم گفت مادرم گعته نمیخوای زن بگیری بچه داربشی دلم میخواد بچتو بغل بگیرم 

نمیدونم از وقتی اینو گفته غم عالم اومده تو دلم 😔😔🥺مادرش میدونه بامنه ولی نمیدونه من بچه دار نمیشم 

کاش این حرفو نمیزد یا کاش برای همیشه از پیشم بره طاقت این حرفارو ندارم خدایاشکرت😔🥺

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گریه میکنم،هرشب قبل خواب گریه میکنم .چون دوتامون داریم زجر میکشیم چون جدامون کردنچون نخواستن مال هم ...

عزیزدلم هیچکس نمیتونه کسیو جداکنه میشه باپافشاری و..  درسش کرد شوهرمنم دهن بین بهش میگن طلاقش بده اگر منوکناربزاره بااینکه دوسش دارم میخوام قیدشو بزنم بخاطرش خیلی سختی کشیدم منم چندوقت هرشبم گریه

حاملم، امروز خیلی بچه رو بغل کردم، خسته شدم، پدرش اومد دو ساعت نشست بعدش خوابید دوباره تنهایی مادر و بچه بودم تا بخوابه خیلی اذیت شدم، نیم ساعت گریه کردم. 

ی موضوع دیگه که ذهنم چند روز مشغول کرده، شنیدم مادرشوهرم دعای زبان بند برام گرفته، باورم نمیشه

ناراحتم وبشدت حال ویرانی دارم باکسی هستم ک میدونه بچه دار نمیشم وبانیاز ب عمل دارم نمیدونم یهو بهم گ ...

عزیزدلم نمیدونم چی بگم اروم بشی😔🫂خدابزرگ پسره میدونه؟ بعدم ازپرورشگاه مبارین  

2810