2777
2789
عنوان

بچه ها ی دقه بیاید بنظرتون شکایت کنم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 21 پست
شما بگو تحت چه عنوان شکایت کنه؟ خودش میگه کارتش دست همسرش بوده یعنی خود خانم کارت در اختیار همسر گذا ...

تحت عنوان مطالبه وجه. الا بین زن وشوهر خیانت در امانت و سرقت و..... تو دادگاه ثابت نمیشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

تحت عنوان مطالبه وجه. الا بین زن وشوهر خیانت در امانت و سرقت و..... تو دادگاه ثابت نمیشه

شاید عنصر مادی محقق بشه ولی در عمل و رویه قضایی حکم نمی دن... همشون رد میشه. اما تحت عنوان مطالبه وجه خودشم باید دادخواست بده نه شکایت که در دفتر خدمات قضایی راهنمایی می کنن. باید اقدام کنن. در پناه حق باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطالبه وجه وقتی میشه که مدرکی باشه مثل سفته، چک و غیره

اینجا مگه خانم در قبال وجه چیزی از همسر گرفتن و در ثانی خانم کل مبلغ کارت که به همسر ندادن که ازشون مطالبه کنن صرفا کارت دست همسر بوده اونم حتی اگه همسر وجه مشخص میکردن برای برداشت بازهم همسر زیاده برداشته 

سکه همون خیانت در امانت هست 

در ضمن سرقت هم محسوب نمیشه 

مطالبه وجه وقتی میشه که مدرکی باشه مثل سفته، چک و غیرهاینجا مگه خانم در قبال وجه چیزی از همسر گرفتن ...

حساب بانکی مگه مدرک نیست. قرار نیست چیزی بگیره. کارت دست همسرش بوده پول کشیده آلن خانم پولو میخاد. شما استدلال غلط انجام میدی چند کلمه حقوق خوندی  راهنمایی غلط انجام میدی و مرتکب حق الناس میشی. و عملی کار نکردی با رویه آشنا نیستی وقت منم تلف میکنی.همچین پرونده ای تحت عنوان خیانت در امانت مطرح شده بود رد شد و رد میشه. در عمل رابطه زن وشوهر با بقیه تاوت داره. بین اونا خیلی جرم ها محقق نمیشه. 

حساب بانکی مگه مدرک نیست. قرار نیست چیزی بگیره. کارت دست همسرش بوده پول کشیده آلن خانم پولو میخاد. ش ...

بله در اینصورت هم خانم هم باید تو دادگاه ثابت کنه در قبال چه چیزی این وجه رو به همسر داده. 

اگر تونستن دلیل بیارن که دم جدایی دلیل این دادن وجه چیه حرفی نیست.

یعنی نمیشه شکایت کنم چیزی دستمو نمیگیره ؟

چرا میتونی. ولی شکایت درست باید انجام بدی. شکایت نه. میری دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری نمیکنی. دادخواست میدی. دادخواست استرداد وجه. ناشی از برداشت غیر مجاز میدی. قاضی پولتو میگیره و میده