2777
2789
ممنونم عریرم از حرفات من واقعا زندگی سختی داشتم خونواده پرجمعیت شرایط مالی داغون پدر مریض مامان ۴۲ ...

عزیزم مطمئن باشید شرایطتون اینم نبود، باز سختی داشتین تو زندگی. هرچند که با وجود اینها قطعا شیرینی هم داریم و داشتیم تو زندگی هامون

اینو شاید اگه درک کنیم که هیچ‌وقت تو دنیا برای هیچ کس همه چیز فراهم نیست و نمیشه، راحت تر بتونیم با زندگی کنار بیایم

نه اینکه بگم همه چی سخته و... نه، فقط دنیا بهشت یا جهنم نیست، یه مسیریه که باید طی کنیم. 

ما معمولا یه چیزایی رو خوب نمیدونیم یعنی سختش میدونیم، مثل یتیم بودن، و خوب سختم هست، اما اگه دقت کنید پیامبر(ص) یتیم بودند، امیرالمومنین(ع) هم یتیم بودند، عده ای از انسانهایی که به مقامات عالی رسیدن هم همینطور، پس همونطور که سختی داره یه چیزایی هم داره که باعث رشد میشه

ما میتونیم بهرمان زندگی خودمون باشیم، تو اون شرایطی که داریم و مختص خودمونه خوب زندگی کنیم. اونوقت میتونیم الهام بخش بشیم

مثلا با مادری که میگید حرفتون رو درک نمیکنن، یه موقع میتونید هی باهاشون بحث کنید که به جاهای خوبی نمیکشه، به موقع هم میتونید سکوت کنید اگه بحثی پیش اومد حتی اگه حق با شما بود، این خیلی ادم رو رشد میده، رشد یعنی اینکه دیگه با مسائل کوچیک ادم به نمیریزه، دیگه دیدش به دنیا عوض میشه به شیرینیها و سختیها عوض میشه

من باور دارم مسائل اصلی یه چیز دیگس، اینکه تو دنیا کسی اگه نگاهش درست نباشه به زندگی و رابطش با خدا و آسمون و اهالی آسمون که اهل بیت(ع) هستن خوب نباشه حتی اگه کل دنیا رو هم به پاش بریزن به پوچی میرسه به بی هدفی و سیاهی، پس نذاریم مشکلات تو ذهنمون پررنگ بشن 

قطعا شما ظرفیتشو داشتی و توانایی عملکرد درست تو اون شرایط، که تو اون شرایط خلق شدی

ان شاالله که خدا کمکمون کنه خوب زندگی‌کنیم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه 

به لحاظ ظاهری زندگی عالی ندارم 

ولی از درون خوشم

اینم فک میکنم بخاطر ارتباط تنگاتنگی که با اهل بیت دارم هس

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست