2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین پشیمون نیستم،میخوام فقط بدونم هدف چی بوده،برا چه رسالتی اومدم؟!همش سوالعما که نیوندیم،بخوریم و ...

نه خب 

منم کنجکاوم هدف از افرینش من چی بوده؟وقتی نه فرزند خوبیم نه مادر خوبی و نه همسر

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

سلام. نه

دلیل نه، این نیست که بگم همه چیز گل و بلبله همیشه

همیشه تو زندگی روزای خوش هم هست سختی ها هم هست، هیچ بنی بشری هم از این قضیه مستثنی نیست

دلیلش اینه میدونم چرا دارم زندگی میکنم. و قطعا هدفی که دارم اونقدر بزرگ و زیباست که به خاطرش با کمک خدا میشه حتی سختی های راهو تحمل کرد

و رسیدن به این نگاه، معجزه امام حسین(ع) بود برام🩵

خوشبختی واقعی، فراتر از اونه که به سطحیات زندگی وابسته بشه

احساس رضایت از زندگی و خوشبختی، ارتباط عمیقی داره به ارتباط ما با خدا و ائمه اطهار(ع)

تا این ارتباطه نباشه، اون حس خوشبختی هم نیست و آدم نهایتا به پوچی میرسه، حتی اگه به هرچیزی که میخواد تو دنیا برسه

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

زندگی خیلی باهام بدتا کرد 😔🥺خستم ایکاش نبودم ایکاش همه چی دست خودم بود ایکاش میشد قبل اومدن ب این دنیا خدا ازمون میپرسید بنده میخوای بری ب دنیای کثیف و پر از نیرنگم ؟خدایا خیلی خیلی خیلی خیلی خستم ایکاش وقتی بریدم دنیات دکمه آف داشت 😔👌🏻پشیمونم از اومدنم ب این دنیا 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

بله.

ما در جهانی غیر قابل پیش بینی و مملو از جنایت و تباهی و خطر و آسیب و بیماری و ناتوانی و در نهایت مرگ قرار داریم.

جایی که حتی به بچه ی نوزاد رحم نمیشه و بهش تجاوز میشه.

جایی که به ناحق قتل و جنایت رخ میده( چون فرد جانی میخواسته صرافا این حس رو تجربه کنه و قربانی انتخاب میکنه)

و مسائل خرافی و اعتقادی و زور و اجبار و سیاست های منفعت طلبانه و کثیف...

قطعا نفس کشیدن رو برای آدم دشوار میکنه.

خدا خواسته باشم و خلقم کرده، و الان هستم و هرگز عدم نمیشم 

دوستم داره و از قبل گفته دنیا کوتاهه و جای رفاه و آسایش نیست

پس سختی هاش هم تحمل میکنم و به حرفش ایمان دارم که ابدیتی در پیشه که خوشی درش بی پایانه

دنیا قشنگه؟!

راستش ن 

لااقل برای ما ک تو خاورمیانه زندگی می‌کنیم دنیا جز زشتی چیزی نداره 

ولی من دلم خوشه ب زندگی 

به مامان بابام 

به شوهرم 

به خونمون که با عشق چیدم

به ویلامون ک داریم بزور  می‌سازیم

به بچه ی آیندم ک قراره تو باغ بازی کنه 

دنیای من اینان 

2810