2777
2789
عنوان

شوهرم اومد صدامونو ضبط کرد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچگانه منظور اینه از سر بی فکری کاری رو کردن نه این که بچه ها همچین کاری کنن،،یه اصطلاحه.

میدونم عزیزم. منم خواستم بگم یعنی کارش بد بوده و پلید. و از بچگانه رد کرده. 💖

یه دیوونه یه سنگ میندازه تو چاه،صد تا عاقل نمیتونن درش بیارنقضیه شوهر اسی همینه

گفتم دعوا راه میندلزی زشته نفرستی فایده نداشت گفتم اگر دعوا شد میگم کار تو بود

والا خیلی ب ظاهر باهام خوبه باطنشو نمیدونم الان زنگ زد از زن داداشش هی بد میگفت ک باور نکنی حرفاشو ف ...

بره گمشه. خجالت نمیکشه خودش این چیزا رو یاد پسرش داده زبونشم درازه. چه بیکار و سطح پایینه اَه اَه

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

میدونم عزیزم. منم خواستم بگم یعنی کارش بد بوده و پلید. و از بچگانه رد کرده. 💖

واقعاً دقیقاً عزیزم من والا کپ کردم از کار شوهر استارتر.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

کلا تو خونه که داری با تلفن حرف میزنی اصلا پشت شوهرت و خانوادش حرف نزن، کلا حرفای روزمره بزنین

آره خواهر امکانش هست خلاصه تو این دور و زمونه نمیشه اصلا تکون خورد مخصوصا پیش خانواده شوهر وای وای وای 

این شوهرارو از یکشنبه بازار پیدا میکنید جسارتا؟

فک کنم توی خونتونم دوربین مخفی گزاشته تورو بپاد

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
بره گمشه. خجالت نمیکشه خودش این چیزا رو یاد پسرش داده زبونشم درازه. چه بیکار و سطح پایینه اَه اَه

با مامانش از این کارا کردن عادت کرده خاله زنک شده همه هم میگن این عادتش بده

2810