2777
2789
عنوان

کیا مثل من دلشون از زن داداش خونه

100 بازدید | 9 پست

بخدا مامان و‌بابامن هیچی نمیگن و تحمل میکنن

فقط تو‌ مخ فضول با سیااااست نگم،

ببین حاضره سرویس بشه ولی از محفل ما تکون نخوره، 

کلااا امور زندگی پدر و‌ مادرم رو‌گرفته تو مشتش

داداشم که بماند ی سلام با زور به ما میده،

خودش رو ریش سفید ما میدونه، فقط کافیه دندون نشون بدیم دیگه تمااام، من سعی میکنم خیلی بهش رو‌ندم ولی خب چه کنم ی جاهایی باید تحمل کنم

ب شدت جوگیر میشه، پررر حرف پاچه خوار 

واااای خداااا خسته کرده ما رو

واقعا چجوری داریم تحملش میکنیم این همه سال 😫

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

وای متنفرم از این عروسایی ک فک میکنن عروس اون خانواده شدن دیگه همه امور دستشونه پرو های ندید بدید بخدا اینا خونه باباشون حق نظر نداشتن دارن اینطوری خالی میکنن

رو ندید بابا دو بار ک بگید به شما ربطی نداره تویی مسائل خصوصی دخالت نکن درست میشه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرو مادرت نباید اجازه دخالت بدن 

همیشه یه جای کار میلنگه که کسی از حد خودش تجاوز میکنه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب الان ایرادش چیه؟

ایراد نیست یکی تو‌خصوصی ترین کار شما هم دخالت کنه

بیاد دست بندازه کشوی لباسات رو‌به بهانه تمیز کردن بگرده

یخجال مادرت رو‌ بگرده

بیاد خونه ی خودت تمام کابینتا رو بگرده

ریز تمام خرج و مخارج خونه ی پدرت رو بدونه

بشینه و فقط دستور بده 

؟؟؟؟؟؟

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

وای متنفرم از این عروسایی ک فک میکنن عروس اون خانواده شدن دیگه همه امور دستشونه پرو های ندید بدید بخ ...

باورت میشه یه جاهایی البته خیلی کم شده (ضایعش کنم خودم شخصا چون خیلی حرص میخورم) ولی همچنان با اقتدار پیش میره😐😏

پدرو مادرت نباید اجازه دخالت بدن همیشه یه جای کار میلنگه که کسی از حد خودش تجاوز میکنه

اتفاقا پدر و مادرم از همون اول پرروش کردن اینک‌دیگه سوار شده پیاده نمیشه😏

آره زشته خب بهش رو ندید

اصلااا دیگه رو نمیدیم اصلا

آدم‌ باید برای خودش ارزش قائل باشه .

والا منم زن داداشم حد و حدود خودم‌رو میدونم