2777
2789
عنوان

مامانم میخواد دختر سیزده ساله رو به مرد سی ساله بده😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 172 پست

به هیچ عنوان چنین اجازه ای نده اولا یه شایعه بزرگ راجع به اون اقا بگو و بعد هم بگو یکنفر رو برای خواهرت زیر نظر داری خودت و الکی دل مادرت رو قرص کن 

خواهرت رو کلاسی بفرست سعی کنی دوباره مدرسه ثبت نامش کنید و از فضای مجازی و این جور پیزها دورش کنید و به خواهرت همیشه یاداوری کن برای نجات از این مخمصخ باید شرافتمندانه زندگی‌کنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی 😐 نمیشه که مگه اینگه از دادگاه نامه بگیری اونم به عاقد برین بگین اجبارش کردن یا دادگاه 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

به مرده بگو خواهرم معتاده و سی تا هم دوست پسر داره خودش می‌ره😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️
به هیچ عنوان چنین اجازه ای نده اولا یه شایعه بزرگ راجع به اون اقا بگو و بعد هم بگو یکنفر رو برای خوا ...

وای نمیتونم شایع درست کنم😔از دلم نمیاد گناهه

ولی هممون داریم میگیم نکن فقط بابامو مامانم هستن که موافقن 

بابامم هیچی نمیگه 

مامانم از بچه کم عقل ترهع 

🤣🤣🤣الا بگیم ابجیم بچه سقط کرده بازم نمیرعه تو حسرت زن گرفتنه

مگه میشه 😐مردا فقد کافیه بفهمن زن مشکل داره میرن به مادر مرده برسون که خواهرت دختر خوبی نیست نمیزارع بیاد جلو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810