2777
2789
عنوان

مامانم میخواد دختر سیزده ساله رو به مرد سی ساله بده😭😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 172 پست
دختر ۱۳ ساله خاستگار دارررررهه؟؟ی پسر سی ساله ب خودش اجازه میده بره جلو برا ی بچه ۱۳ ساله؟؟؟؟؟۱۳ سال ...

مامانم زایدتو فقط بلد بوده👍به تربیته فکر نکرده کلا

همه وضعیت ما شده این

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چی بگم کدکو پر براتون نمونه

همسایه رو به روی دختر داییم اینا ۳۷ سالشه تازه نامزد کرده دختر ۱۴ سالشه.میگن خانواده دختره نرمال نیستن و مشکلاتو نداری داشتن.

ما که شاخ دراوردیم ۲۳ سال اختلاف سنی🤐

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
اره کجاشو دیدی بین داداش بزرگمو ابجیم ۲۱ساله😐میخوای بگی دروغ میگم یک دستی بزنی؟😂بابا بیخیال شما دی ...

سوال بود زیاد حرص نخور :<

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

الان بحث ازدواجش اونقدرا مهم نیست که سلامت عقل و اعصابش مهنه

ابجیب بلوغ شده اوووج نیاز جنسیشه اوج خریت نوجوونی شه تو این سن معتادم شده دوس پسر گرفته... سواد درستی نداره. درکی از زندگی مشترک نداره.... 

الان یه دختر نادون معتاده

سال دیگه یه زن مطلقه تادون معتاد

این مشکل باید ریشه ای حل بشه

متاسفانه زور شماها نمیرسه... بزرگتری روان شناسی چیزی دمه دست نی؟ 

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
چقد دنبال جنجالی ماشالا ابجی خیالیتو گرفتی دستت هی براش تلپیک میزنی۱۳ساله معتاد شدهابجی ۱۳سالم شوهر ...

😂😂😂چقدر قشنگه از دور همچی نه؟

فکر کن با این وضعیت از عید دارم براش تاپیک میزنم

اخه زنیکه فکر کردی مثل توام؟چشای کورتو باز میکردی میدیدی عیدم تاپیک زدم که ابجیم پریود شده

اون موقع چی پس

بعدشم بدی اخرای تاپیک اعتیاد خواهرم میبینی بودن کسایی که برام پیام گذاشته بودن هرچی شد تاپیک بزن تگم کن

فکر کردی مثل توام من خالی بنده به درد نخور 

خدا لعنت کنه ادمایی مثل تورو که بقیه رو خراب میکنن

هیچوقت حلالت نمیکنم

مامانت مغز نداره تاوان کارشو خواهد داد بدبخت خواهرت ک همچین زنی اونو زاییده

بدبخت ما فقط زاید ییار نگفت چتونه چیزی میخواید مشکلی دارید یا نه فقط زاید فکر کرد ما غریزی قرار یاد بگیریم یا پیامری بهمون وحی میشه

2810