2777
2789

دیابت دومدله

یکیش ک از بچگی متوجهش میشن اون هیچی

دومی ک مال سن های بالاتره به علت چاقی زیاد یا کم تحرکی و مقاومت به انسولین بوجود میاد

اونم ۳۰سال به بالا

با یه ازمایش قند خون ناشتا ساده میتونی متوجه شی

تکرر ادرارت میتونه براثر عفونت باشه

میتونه از غذاهای پر نشاسته ای ک خوردی اونم مخصوصا شبا باشه

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو کنترل کن عزیزم. اصلا بهش فکر نکن شاید قرصی دارویی خوردی این عوارضشه بعدم دیابت هم باشه همون اول با دارو کنترل میکنی و تازه چقدرم خوبه که از شیرینی جات دوری کنی بدنی که تغذیه ی خوب داشته باشه چه فشار چ دیابت یا هرچی داشته باشه هیچیش نمیشه دیدم ک میگم ورزش کن سالم بخور بد نخور به فکر خودت باش و ببین ک هیچی نیست و هیچیت نمیشه انشالله ک چیزی نیست با استرس اگر مریض هم نباشی خودتو مریض میکنی چون استرس عامل پایین اومدن ایمنی

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

چرا

مادرم دیابت داره عموم خودم مشکوک به دیابتم

همه دارن به زندگیشون ادامه ممی دن مثل همه انسان ها

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

عزیزم علائمت شبیه دیابته،ولی اصلا ترسناک نیست.البته میدونم خودت حتما تو نزدیکات این بیماری رو دیدی که فوبیا پیدا کردی.

اما تجربه من میگه از هرچی بترسی،بیشتر سرت میاد.

دستگاه قندخون نداری؟

خیلی خیلی میترسم از این بیماری😭😭😭😭

نترس بابا منم دارم اصلا هیچی نیست بخدا قرص میخورم. الانم چند وقتی یه دمنوش گرفتم با اون و رژیم قندم پایین امده. شیرینی جات نمیخوری و برنج و... کم میکنی سخت نگیر اروم باش تا ببینی علت چیه اصلا

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810