2777
2789
عنوان

احساس میکنم دوستم بهم حسادت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه هیچ کمبودی ام توی زندگیش نداره

هرچقدرم که از عمق زندگیش خبر داشته باشی ولی بدون بازم ی لایه ی پنهانی هست که تو هیچی نمیدونی ازش :)

اصلا شاید یسری اتفاقات مربوط به دوران کودکی هنوز توی ذهنش نهفته باشه و الان مسبب این حس و حالا شده باشه.

وقتی اون اینقدر رک بهت این حرفها رو میزنهبهش بگو مگه نگفتی زشته چرا رفتی خریدی؟

بهش گفتم عه این شبیه لباس منه بهم گفت تو چاقی تو تنت افتضاح بود ولی ببین چقد واسه من خوشگله منم با ذوق بغلش کردم گفتم مبارکت باشه

خوب باید تا جای ممکن ارتباطشو کمرنگ کنه نسبت خونی دلیل نمیشه آدم همه رو تحمل کنه

خب بعد آدم باید به طرف مقابلش چی بگه اگه حقیقتو‌بگه ممکنه فکر بد کنه راجع بهش اگه ام نگه تابلو میشه وقتی ببینه هیچ توجه و‌زنگی‌از خونوادش نداره 

نه واقعا خیلی دوسش دارم تنها کسی ک توی دنیا دارم همین رفیقمه

عزیزم اخه دوستی تا وقتی ارزش داره که بهت اسیب نرسه و از هم چیزای خوب یاد بگیرید و به پیشرفت هم کمک کنید

چیزایی که گفتی بیشتر باعث مشکل میشه واست

خب بعد آدم باید به طرف مقابلش چی بگه اگه حقیقتو‌بگه ممکنه فکر بد کنه راجع بهش اگه ام نگه تابلو میشه ...

خوب تا جای ممکن نزارین طرف مقابل متوجه شه.کمرنگ میکنین قطع نمیکنین که

کاربر آقا

عزیزم اخه دوستی تا وقتی ارزش داره که بهت اسیب نرسه و از هم چیزای خوب یاد بگیرید و به پیشرفت هم کمک ک ...

میترسم باهاش قطع ارتباط کنم ولی میترسم من دیگه هیچ کسیو ندارم

میترسم باهاش قطع ارتباط کنم ولی میترسم من دیگه هیچ کسیو ندارم

چند سالته

خب باشگاه برو یا اگه مدرسه یا سرکار یا دانشگاه میری با بقیه ارتباط سالم داشته باش

درک میکنم منم پیش اومده واسم ولی باور کن تنهایی آدم بهتر رشد میکنه تا با آدم حسود

تو زیادی دختر مهربونی هستی..ولی بعید میدونم دوستتم مثل خودت باشه.

لطف داریی فداتبشم دوستمم نمیدونم چرا باهام اینطوری میکنه هروقتم دعوامون میشه اخر همه ی حرفاش بهم میگه اگه من نباشم تو بدبخت میگی تو هیچ‌کسیو نداری بدبختی همیشه اینارو بهم میگه تا میرم التماسش میکنم اشتی بکنیم

2810