2777
2789
عنوان

شوهر بیش از حد شکاک زندگیم داره از هم میپاشه🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت خواستی عزیزم اینطوری باهات رفتار بشه 

ازدواج تو سال ۱۴۰۲ با چشم بسته از حماقت آدم هست 

اگر چهار بار جلوش وایساده بودی الان روزگارت این نبود 

پس اعتراض نکن 

من به شخصه با چنین آدمی زندگی نمیکنم چون برده نیستم 

آدم ازدواج می‌کنه که حالش خوش باشه 

نه زندانی

صحبت قطعیتو بکن خب خواسته هاتو بگو واسه چی بعد عقد رفتی باهاش زندگی میکنی؟

باهاش زندگی نمیکنم خونه شون میرم هروقت صحبت کردم هیچ نتیجه ای نداشت خیلی ناراحتم ما با عشق ازدواج کردیم

زَنِ‌رِـضآ

یاد فیلم ملی افتادم 

این اخرش بهت تهمت میزنه قبل اینکه بهش توضیح بدی میکشتت قبلشم خونتو توشیشه میکنه جرئت نداری به بابات دست بدی 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
باهاش زندگی نمیکنم خونه شون میرم هروقت صحبت کردم هیچ نتیجه ای نداشت خیلی ناراحتم ما با عشق ازدواج کر ...

عزیزم سنت کمه اشتباه کردی واسه ازدواج اگ میتونی جدا شو بااین ادم اینده ای نداری 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خودت خواستی عزیزم اینطوری باهات رفتار بشه ازدواج تو سال ۱۴۰۲ با چشم بسته از حماقت آدم هست اگر چهار ب ...

خسته شدم واقعا من دوسش دارم انتظارم از زندگی متاهلی واقن این نبود

زَنِ‌رِـضآ

شوهرت مریضه

اینکه قبول کنه درمون کنه یه طرف 

فراینده درمان و مدت زمانشم یه طرف دیگه 

باید ببینی درمان میشه اگه درمان میشه چقدر از زندگیت رو تا موقع درمان باید باهاش اینطوری زندگی کنی و ارزشش رو داره اصلا 

کالیگولا شده یه هیولا 
۱۶سالته و از الان درگیر این زندگی سمی شدی🥲ناراحت شدم براتکاش پدرمادرت بیشتر به فکر بودن ...

۱۶ سالشه!؟😐😐

خیلحب پس طرف پدوفیلیه و دنیارو شبیه خوودش میبینه

پیشنهاد میکنم فیلم کوتاه عروس عروسک بدستو ببینید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خسته شدم واقعا من دوسش دارم انتظارم از زندگی متاهلی واقن این نبود

دوست داشتن ربطی به مدیریت نداره عزیزم 

حرف بزن اعتراض کن یعنی آسمون پاره شده فقط تو افتادی پایین و همه مردها به تو چشم دارند که همسرت بد بینه 

می‌دونستی آدم های شکاک خودشون جنسشون خرابه ؟

حتما ببرش مشاوره تا دیوانت نکرده 

خاله من شوهر شکاک داشت چون عاشقانه ازدواج کردن 

خودشون خواستن نمیتونست به کسی بگه 

یک روز دل زد به دریا بر ترس هاش غلبه کرد  رفت طلاق گرفت 

من نمیگم آخرین راه یعنی طلاق ولی مشاوره ببرش 

۱۶ سالشه!؟😐😐خیلحب پس طرف پدوفیلیه و دنیارو شبیه خوودش میبینهپیشنهاد میکنم فیلم کوتاه عروس عروسک بد ...

عزیزم پدوفیل نیست 

استارتر میگه دوستش داشته 

من خودم پدوفیل به کسی میگم که به زور همسر سن پایین بگیره ولی وقتی استارتر باهاش دوست بوده و ... نمیشه گفت پدوفیل به طرف 

2810