2777
2789

نامزدمه 

بعضی چیزا رو توروم نمیگ نمیدونم واسه چیه 

چون ما ازهمه نظر بهم میخوریم و هیچکدوم سرترنیست ک بگم واسه کم کردن اعتماد بنفس و این چیزا یا پرو نشدن منه  

مثلا تو خونشون گفته بود من شبیه عروسکم یا خواهرش منو عروسک سیو کرده درصورتیک من خودمو شلیل له شده میبینم 😑 اینارم از بین حرفای مادر و خواهرش شنیدم و اتفاقی تو گوشی خواهرش اسممو دیدم و.. 

یا مثلا درباره خونه داریم و اشپزیم ب مادرش اینا خیلی گفته بود ک خوبه و.... 

ولی جلوم میگ شبیه پسرایی و ی ایرادی روم میزاره خلاصه 

همشم از در شوخی میگ ها ولی من جواب میدم و ناراحتم نمیشم چون زیاد نظرش مهم نیست 😂همینه ک هست نخاد 

دراخراینم بگم اینارو با اغراق نگفتم یا بگم من خیلی خوبم کلا جزئیات رو گفتم ک بدونین چطور راهنمایی کنین ممنونم

حالا بنظرتون دلیلش چیه؟ تو ذهن خودن دلیل خاصی نمیاد

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

میخواد دور برنداری 

کلا بعضیا ظرفیت تعریف ندارن 

یکیشو تو سایت داریم 

با پول شوهره خودشو ساخت لحظه به لحظه هم آمار میده فلان کارو کردم  بعد الان قیافه همون شوهر بدبخت رو مسخره می‌کنه البته اینو از زبون خود شوهر تو تاپیک گفت 

میخواد دور برنداری کلا بعضیا ظرفیت تعریف ندارن یکیشو تو سایت داریم با پول شوهره خودشو ساخت لحظه به ل ...

من همچین ادمی نیستم خودشم میدونه اما دلیل اینکارشو نمیدونم شده گاهی واقعا ناراحت بشم ب گریه بیوفتمم 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید