2777
2789
عنوان

بنظرتون هتل بهتره یا سوییت خونه لطفا تجربه هاتون رو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 46 پست

قطعا سوئیت نظر منه البته،اولا اینکه بزرگتره و دلت نمیگیره راحت تری ولی هتل یه اتاق و احساس خفگی میکنی وبعدم سوئیت اشپزخونه داره شاید خودت خواستی چایی دم کنی یا غذایی چیزی گرم کنی منکه تو سوئیت راحت ترم

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هتل بزرگ شیراز که گرونترینه هم فقط صبحانه میده همه فقط صبحانه میدن

جدی؟

پس چرا مشهد اینطوری نیست🤔

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
قطعا سوئیت نظر منه البته،اولا اینکه بزرگتره و دلت نمیگیره راحت تری ولی هتل یه اتاق و احساس خفگی میکن ...

اره عزیزم عالیه فقط بخاطر اینکه تمیز نیست میگم

بهترین سوییت هم بگیری خدا می‌دونه ی روز قبل از تو چیشده اونجا مخصوصا رابطه های ........

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

جدی؟پس چرا مشهد اینطوری نیست🤔

نمی‌دونم شاید رایگان نیست

اینجا به بهترین هتل ها هم زنگ زدم گفتن فقط صبحانه

ولی خب ی جا پیدا شد خداروشکر همه چیزش عالیه اگر رفتم راضی بودم بهت معرفیش میکنم گلم

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

نمی‌دونم شاید رایگان نیستاینجا به بهترین هتل ها هم زنگ زدم گفتن فقط صبحانهولی خب ی جا پیدا شد خداروش ...

ان شالله بهتون خوش بگذره

منتظر خبرت هستم👌

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
ان شالله بهتون خوش بگذرهمنتظر خبرت هستم👌

عزیزمی ممنونم ان شاءالله 

ان شالله بهتون خوش بگذرهمنتظر خبرت هستم👌

چشمممم 

خیلی سخته بخاطر پول آخه ما می‌خوایم مبل بخریم داریم میریم شیراز کلی هم خریدا دیگه شبی دوسه تومن هتل ...

عزیزم سوئیت بگیر یا اقامتگاه سنتی خیلیم قشنگن ما یبار رفتیم اقامتگاه سنتی خیلی خیلی تمیزم بود از همین برنامه جاجیگا یا جاباما به حرف کسی هم گوش نکن که میگن امنیت نداره!

اینا زیر نظر همین شرکت ها هستند و همه اطلاعاتشون دست اونا هست بعد همه رنج قیمتی داره عکساشم هست تمیزی معلومه و اینکه در هر صورت ملحفه ببر بکش رو تشک و بالش  پتو هم ببر..

2810