خانواده ما خیلی مذهبی هستند .یکی از هم دانشگاهیهای خواهرم ،خواستگار خواهرم شده .پسر خوبی به نظر می رسه ولی خانواده مذهبی ندارن و حتی خواهر های پسره ،حجاب درستی ندارن .خواهرم از پسره خوشش می یاد .ولی با توجه به اینکه از لحاظ فرهنگی بهم نمی خوریم .و ما به شدت مومن هستیم و حتی برادرم و خانمش تو حراست هستند .به نظرتون بعدا به مشکل بر نمی خورن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و همسر سابقم یکی از مشکلاتمون اختلاف فرهنگی بود ما غیر مذهبی بودیم اونا هم معمول و سنتی طور بودن آبمون تو یه جوب نمی رفت.
از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....//// پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....
قطعا مشکل خواهد بود نمیشه گفت خانواده مهم نی تو رابطه خانواده خیلی مهم و تاثیر گذاره بهتر هرهکس با هم فکر خودش ازدواج کنه دو دیدگاه مختلف سخته یا نمیشه یا باید یکی از تفکر اعتقاد و دیدگاهش بگذره و این آسیب
از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....//// پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....
ب نظر من این ازدواج صلاح نیست.ولی ی جوری گفتی ما به شدت مومن هستیم انگار اونا ب خاطر حجابشون کافرن!
نه عزیزم .چنین منظوری نداشتم .خانواده ما به شدت مذهبی هستند .اونها تو مهمونی هاشون .روسری سر نمی کنند و بی حجاب هستند .واسه همین به خاطر اختلاف فرهنگی که باهم داریم .می ترسم بعدا به مشکل بخورن