2777
2789
عنوان

کلاهبرداری ارز

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 26 پست
اره شوهرم از اولش گفت ول کن نمیخواد اینکارو کنی اره غروب بهش گفتم اینجوریه تعجب کردانگار نمیدونست نم ...

متاسفانه طمع هست

باخودش میگه روزی ۲ تمن کارکنم مسشه ماهی ۶۰تا چندبابر حقوق یه کارمنده

عزیزم من تجربه از نزدیکان داشتم توی این موارد

لطفا حتما پیگیری کن و برو پلیس فتا و شرایط رو توضیح بده

و نیازی نیست اسمی از برادرت بیاری 

اظهار بی اطلاعی کن و بگو فکر نمیکردم ازنظر قانونی مشکل خاصی پیش بیاد و بعداز اینکه شک کردم فوراً با پلیس تماس گرفتم

و اون پول رو برگردون که شبه ای برای شما باقی نمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه طمع هستباخودش میگه روزی ۲ تمن کارکنم مسشه ماهی ۶۰تا چندبابر حقوق یه کارمندهعزیزم من تجربه ا ...

اره باید برم ،نه نمیگم برای اونم دردسر میشه

خیلی اشتباه کردم اصلا از اولش یه جوری بودم حس بدی داشتم! امروزم پلیسه گفت پولو نگه دار با دستور قضایی باید منتقل بشه.الان ۳ تومن باید بزارم روش شوهرمم قهر کرده باهام 🤣بدبختی یکی دوتا نیست کع🤣🤣🤣

اره باید برم ،نه نمیگم برای اونم دردسر میشهخیلی اشتباه کردم اصلا از اولش یه جوری بودم حس بدی داشتم! ...

میدونی عزیزم اصلا بحث ۳تمن مطرح نیست

ممکن بود این شخص دستگیر بشه و با ردیابی حساب ها به اطلاعات شما برسن

که میشد یه مدرک برعلیه شماکه همکارشون هستی

اما نگران نباش چون بار دوم اطلاع دادی واضح هست که شما کاره ای نبودی

از ادمینی یا فیشینگ حسابش؟واقعا درک نمیکنم دختره ظرف کمتراز یکسال ۲۰۷ اتومات خریده با پول ادمینیبخاط ...

ادمینی 

فیشینگ که هکر باید باشی 

این نادوون ادمین کانالیه که امثال منو معرفی میکنن به مشاور

مشاورام امثال منن که یه مدت کار کردن کارو یاد گرفتن

داداشم اصلا خبر نداشت پولی که میاد کامل خرید نمیشه من گفتم بهش بعد اون زنیکه ک پولو میزدم حسابش ادمین کانال ادمین هاست

هرمیه این شرکتا

تازه من یه کاری کردم شماره هایی ک برام پول میومدو زدم ۴ تا کارت بود همش ب خاطر مفقودی مسدود شده بود.

میدونی عزیزم اصلا بحث ۳تمن مطرح نیستممکن بود این شخص دستگیر بشه و با ردیابی حساب ها به اطلاعات شما ب ...

اره واقعا خدا کمکم کرد واقعااا...

پول حروم از گلوی ما پایین نمیره غیر داداش پدر سوختم...

چیکارش کنم؟!بیاید مشاوره بدید چطور ادبش کنم

پلیس گفته باید اون ۳تمن رو هم شما تقبل کنید؟علتی نداره شما اون پول رو بدید

بله عزیزم به خساب من اومده من خرید کردم بعد فرستادم به کیف پولی که هیچ ردی ازش نیست

ی لینک داد گفت این کیف پول خودته پولا میره اونجا

ولی کجا هست نمیدونم

ادمینی فیشینگ که هکر باید باشی این نادوون ادمین کانالیه که امثال منو معرفی میکنن به مشاورمشاورام امث ...

داداشت الان انگار عضوی از اونا هست

امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد

بهش بگید تمام کنه این‌کار‌ رو وگرنه دستگیر بشه مجرم شناخته میشه

کنجکاو شدم درآمد ادمینی رو بدونم چون گاهاً میشنوم با پول ادمینی طرف ماشین خوب خریدهضمناً شما چکار سو ...

نه بابا دروغه ! من دورشو دیدم ، دوره معتبر . بعد دوباره جای دیگه خواستن استخدام کنن . گفتن دوره مارم بخری بعد اگه دیدیم خوبی بات کار می‌کنیم. بعد فقط خانم تهران حضوری . شهرستان هیچ خبری نیست