2777
2789
عنوان

من معلم زبان شدم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامدش خوبه؟ چ دانشگاهی رفتین؟ کلا زبان خوندین یا مترجمی؟

من لیسانسم مهندسی شیمی بود فوق رفتم آموزش زبان 

ترجمه هم فعلا برای رزومه دارم ترجمه میکنم برای انتشارات. هنوز به درآمد نرسیده.ام

من لیسانسم مهندسی شیمی بود فوق رفتم آموزش زبان ترجمه هم فعلا برای رزومه دارم ترجمه میکنم برای انتشار ...

اها من دو ارزو دارم یکیش مهندس پلیمر بشم بعدی معلم زبان مدرسه . هیچکدومم نشد .

دست دو نفر.
انشالا ک موفق باشی عزیزم .

همینطور شما عزیزم

ولی اگر چیزی باعث آزارت میشه تغییرش بده. بالاخره توی سغل خودتون هم اگر مدرک داشته باشی برات بهتره

من یک مثالی میزنم میگم Adele خواننده یک عمری گفت من رژیم نمیگیرم چاقیم رو دوست دارم آخر تسلیم شد الان هم خیلی قشنگ سده. شماهم به جای جنگ اعصاب بدون کنکور برو دانشگاه مدرک بگیر دهنشون رو ببند ولی نگید بدون کنکور رفته‌ای

من لیسانسم مهندسی شیمی بود فوق رفتم آموزش زبان ترجمه هم فعلا برای رزومه دارم ترجمه میکنم برای انتشار ...

سابقه داشت باشم میتونم اموزش پرورش استخدام شم؟ ی چیزهایی گفتن نمیدونم دقیق یان . من هنوز ۱ سال نشده از سابقه م 🥲. 

دست دو نفر.
همینطور شما عزیزمولی اگر چیزی باعث آزارت میشه تغییرش بده. بالاخره توی سغل خودتون هم اگر مدرک داشته ب ...

اره حرفات درسته . ملی ک نگاه کردم فقط کنکور بود ی ازاد و پیام نور . ک اسمشو بیارم خانواده پرتم کردن . 

دست دو نفر.
اره حرفات درسته . ملی ک نگاه کردم فقط کنکور بود ی ازاد و پیام نور . ک اسمشو بیارم خانواده پرتم کردن ...

چرا؟ آزاد که بد نیست. الان بیشتریا آزاد میرن شماهم درآمد داری شهریه‌ات رو تودت بده

چرا؟ آزاد که بد نیست. الان بیشتریا آزاد میرن شماهم درآمد داری شهریه‌ات رو تودت بده

اطلاعی از شهریه ش ندارم فقط واسه مهندسی بود شهریه فهمیدم . اره ولی میدونی کلا خانواده سختی دارم مامانم درک نداره . خودم راضیم برم واقعا . چ‌رشته زبان چ مهندسی پلیمر بزنم . بنظرتون کار داره پلیمر؟

دست دو نفر.
از نگاه هاشون دیشب پرسیدن جواب دادم فامیلا یجوری نگام کردن نذاشتن ادامه بدم . فکر میکنم دیدشون بمن ب ...

خیلی غلط کردن جز حسادت هیچی تو وجودشون نیست خیالت راحت 

2810