2777
2789
عنوان

من معلم زبان شدم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 75 پست
اینکه شما بدون مدرک دانشگاهی داری تدریس میکنی خیلی هم خوبه احتمالا برعکس بوده داشتن تخسینتون میکردن ...

ن میدونی خیلی چیزها معلومه باور کن . خود خاله هام فامیلا همهههههه یجورین انگار هیچی نیس حتی مامانمم میگ همه رشد کردن تو... ب چشم این میبینن ک هیچکاریی

دست دو نفر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا که رشد کردن چکاره‌ان مثلا؟

همین ک دانشگاه رفتن انگار ... دختر خاله م ک خاله م مامانمو سرویس کرده مادربزرگم همههههه اطرافیانم ک تو بیکاری درستو. نخوندی نگاه بقیه فلانی معلمه . اون دانشگاهه اون عکاسه نگاااا ماشین خریده حسابداری میخونه . مامانم همهههخ کاریی شدن تو ...

دست دو نفر.
همین ک دانشگاه رفتن انگار ... دختر خاله م ک خاله م مامانمو سرویس کرده مادربزرگم همههههه اطرافیانم ک ...

شما هم برو دانشگاه بدون کنکور همین رشته زبان ولی به مامانت بسپر بهشون نگه بدون کنکور رفتی چون آدمی که اهل حرف باشه واسه همه چی یه چیزی در میاره

شما هم برو دانشگاه بدون کنکور همین رشته زبان ولی به مامانت بسپر بهشون نگه بدون کنکور رفتی چون آدمی ک ...

بدون کنکور پیام نور؟ وای دیگ هیچ . ملی میخوان ازمن😂 . اخه کسی ک دانشگاه رفته حتما کاریی شدن؟ من الان همبنجورشم درامد خودمو دارم .

دست دو نفر.
بدون کنکور پیام نور؟ وای دیگ هیچ . ملی میخوان ازمن😂 . اخه کسی ک دانشگاه رفته حتما کاریی شدن؟ من الا ...

دانشگاه سراسری مثلا تربیت مدرس و آزاد همه بدون کنکور دارن. من نمیگم هرکی رفته دانشگاه کاره‌ای شده خالتون میگن😅

دانشگاه سراسری مثلا تربیت مدرس و آزاد همه بدون کنکور دارن. من نمیگم هرکی رفته دانشگاه کاره‌ای شده خا ...

اره میدونم منظورم با همونا بود ک گفتم شما درک کنین حداقل♥️🥲 .

دست دو نفر.
2810