2777
2789
😂😂😂😂فکرشو‌نمیکردم یه شب این ساعت فکرم مشغول فالوده بشهتازه فالوده هندوانه هم‌داریم

😂😂😂😂 دلم خواست واقعا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

فالوده بستنیه اخه؟😑

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب هوش مصنوعیفالوده به عنوان یک دسر سنتی ایرانی در اصل بستنی نیست، بلکه یک نوشیدنی خنک و شیرین است ...

اسم هوش مصنوعیت چیه

‌ ﮼‏‌ٺوتنهادلیࢦ‌بࢪاۍنفس‌کشیدنمے🫁'❤️‍🔥.H.              چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:>  ▪︎ جَذابای‌سایت🌷🌱~

بستنی فالوده ای یخی

بستیه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
جواب هوش مصنوعیفالوده به عنوان یک دسر سنتی ایرانی در اصل بستنی نیست، بلکه یک نوشیدنی خنک و شیرین است ...

چت جی پی تب امروز برا من نمیدونم چرا کار نمیکرد! از کجا آوردید اینو؟

یه چیز جالب فهمیدم 

اسم بستنی از مصدر بستن ساخته شده😃

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چت جی پی تب امروز برا من نمیدونم چرا کار نمیکرد! از کجا آوردید اینو؟

chat gpt دیگه قدیمی شده و برای اتصال بهش هم باید بعضی مواقع از فیل تر شکن استفاده کنی ولی من دارم با نرم افزار هوش مصنوعی copilot استفاده میکنم هم جدیدتره هم کامل تر هم به فیل تر شکن احتیاجی نداره

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

ت جی پی تی که معروفترینه! ممنون

خب چون قدیمی تره آره معروف تره ولی الان copilot از لحاظ هوش مصنوعی خصوصا ویندوز حرف اول رو میزنه چون من خودم با ویندوز کار میکنم بهتره

از یه جایی به بعد فقط خودت میمونی و خودت👨‍🦽🚶‍♂️

2810