ما بعد عروسى اين اپارتمان رو اجاره كرديم .. الان ميشه يسال و يك ماهه كه داريم اينجا زندگى ميكنيم صاحب اين خونه ( فاميل دور مائه ) وقتى اومديم خونه رو ببينيم همه جا رو با ايه و سوره پر كرده بود ولى خب از اونجايي كه ادم بشدت مذهبيي هستش من توجه نكردم و گفتم طبيعيه
حالا داستان من اينكه از وقتى اومديم تو اين خونه باور كنيد از همون هفته ى اولش من و همسرم هى دعوا و بحث داشتيم باز من گفتم طبيعيه ديگه سال اوله ازدواجه پيش مياد
چند ماه بعدش همسرم متوجه يه سرى اتفاقا شد ميگفت كه همش داره خواباى بد ميبينه و وقتى از خواب پا ميشد ميديدم رو بدنش جاى خراش و زخمه ولى باز چون بدن من اينجورى نميشد گفتم حتما چون پوستش حساسه داره هى اينجورى ميشه
يا مثلا يبار گفت كه من بيرون خونه بودم و صداى منو خيلى واضح شنيد ميگفت انگار داشتم صداش ميزدم در حالى كه من اصن خونه نبودم
حالا همه ى اينا كه هيچى مريضى و سرما خوردگى و تب ولمون نميكنه از اول پاييز تا الان اين سومين باره اونم نه مريضى عادي نه يه چيز وحشتنااااك تا حدى كه فقط تو تخت خوابيم و نميتونيم بلند شيم مگه اينكه به زور
حالز نميدونم به نظرتون ما حساس شديم ؟؟ با واقعا يه سرى خونه ها واقعا يه چيز عجيبي داره ؟