2777
2789
عنوان

دعا پیدا کردمم

100 بازدید | 11 پست

دیروز داخل اتاقم پشت قاب عکسم ی دعا پیدا کردم انگار ک یکی گذاشته بود اونجا ولی هیچ کسی نیومده خونمون خیلی میترسم توی گوگل زدم نوشته باش باید اتیشش بزنین اتیشش زدم تروخدا چیزه دیگه ای میدونسن بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من با مادرم زندگی میکنم بهش گفتم اصلا اطلاع نداشت و خیلی ترسید

ای وای… 

حسود دارین دورتون خیلی مراقب باش

راجب این موضوع به نزدیکترین فامیل ها هم چیزی نگین بفهمن سوزوندین ممکنه بره دوباره بگیره

دقت داشته باشین رو رفت و آمدها

ای وای… حسود دارین دورتون خیلی مراقب باشراجب این موضوع به نزدیکترین فامیل ها هم چیزی نگین بفهمن سوزو ...

بخدا حدود یساله اومدیم توی خونمون هیچکسی بجز منو مامانم نیومده داخل این خونه

ای وای… حسود دارین دورتون خیلی مراقب باشراجب این موضوع به نزدیکترین فامیل ها هم چیزی نگین بفهمن سوزو ...

در ضمن به یاد داشته باشین بالاتر از خاست خدا هیچی نیست یه مدت قرآن سوره‌ی بقره بلند پخش کنین تو خونه ( تندخوانی بقره بزار پخش بشه تا هر جا که شد اما بهتره تا آخر پخش بشه) بلند بلند آیت‌الکرسی بخونین دستوراتی برای جلوگیری از سحر هست در مفاتیح که انجام بدین به هیییییچ وجه دنبال رمال و دعا نویس نرید فقط اعتقاد و ایمانتون رو قوی کنین انشالله که هیچ ضرری نیست براتون❤️