2777
2789

حق ندارم ناراحت بشم؟

من دور از پدر و مادرم زندگی میکنم

بخاطر آزارهای روحیشون و تبعیض هاشون ازدواج کردم فرار کنم

اونا یه شهر دیگه هستن  

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی وقتا بهشون احتیاج داشتم ولی نیومدن شهر من که کمک باشن 

خیلی وقتا احساس عربت و تنهایی کردم زار زدم برای خودم واقعا نیاز به کمک داشتم

سالی یه بار میان یه سر میزنن میرن

حالا الان بعد از این همه سال خواهر بزرگم اومده این شهر 

اومدن رفتن دیشب خونه اون خوابیدن بعد اومدن اینجا میگن صبح اومدیم ولی لو رفتن 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

تازه میگن میخواییم این شهر خونه بخریم 

منم داشتم دق می کردم از غصه 

به روشون آوردم که من فهمیدم دیشبم خونه فلانی بودین ولی چه دلیلی داره دروغ بکین مگه من چیزی میگفتم اگه میگفتین اونجا خوابیدین

من اگه بخوام بگم که انقدر گفتنی دارم این توش هیچی نیست 

الان یک ساعته دارم برای بی کسیم گریه می کنم 

بعد مامانمم اون اتاق هی الکی دماغشو میکشه یعنی گریه میکنه بابامم نازشو میکشه که یعنی این چقدر احمقه 

حق دارم یا نه

با خواهرت راحت‌ترن. حالا دلیلش معلوم نیست. ولی چه میشه کرد.

روح و روان منو نابود کردن با این کاراشون 

میدونم صبح پاشن طلبکارم میشن

روح و روان منو نابود کردن با این کاراشون میدونم صبح پاشن طلبکارم میشن

همیشه همینه. گله کنی، بدتر میشه معمولا. سکوت کن بذار تموم شه ماجرا. 

منم ازین اتفاق‌ها برام افتاده. البته من خونهٔ خواهرم به اونا خیلی نزدیک‌تره، من شاغلم، خواهرم خانه‌داره. خودم میفهمم اونجا راحت‌ترن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
همیشه همینه. گله کنی، بدتر میشه معمولا. سکوت کن بذار تموم شه ماجرا. منم ازین اتفاق‌ها برام افتاده. ا ...

یعنی میگی من حق نداشتم گله کنم

یا حق ندارم دلم بشکنه گریه کنم