2777
2789
عنوان

باردارا نیایین تو این تاپیک ❌❌😁 یروز تو حمووم

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 122 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خب ادامشمن عموم شبکاره شبا اکثرا خونه نیست ولی خدا وکیلی زنعموم خیلی دلو جرعت داره یشب که عموم خو ...

منم صدای خندهای شیطان رو شنیدم....وقتی جدا شدم وفهمیدم طلاقم کار اشتباهی بوده ...

اره این چیزاواقعی وجالبه😁

خونه ی خواهرم اینا یه انباری هس..آبجیم میگه الان دوسه سال میشه یه جن  که اصلا کاری بااینانداره اونجاس.میگه یه شب آبجیم دیده برق انباری روشن خاموش میشه..فکرکرده خیالاتی شده.بازچندشب میبینه یه صداهایی میاد به شوهرش میگه بعدمیرن میبینن چیزی نیس.باز دخترش یه شب میبینه برق روشن خاموش میشه و....به یه بنده خدا میگن اینجوریه و مامیترسیم چون بعضی شباشوهرش سرکاره نیس.طرف گفته برو فلانجادعانویس خوب هس بهش بگو.رفتن دعانویسه گفته اون یه جن بی آزاره پناه اورده انباری شما ..نه باهاش کارداشته باشین نه اون باشماکارداره.حالا اینم بگم قبل ازاین اتفاق یه خونه ی قدیمی روبروی خونه آبجیم اینابوده اونوصاحبش خراب میکنه  بعدازاون دیگه این اتفاق براشون میفته..حتی اون شیخه گفته تواون خونه قدیمی زندگی میکرده وقتی خراب کردن اومده انباری شما..آبجیم گف دیگه یه مدت گذشت دیدیم کاری نداره اینا هم کاری ندارن و ترسشون کم شده

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
بچه ها این بدترین تجربه عمرم بود😑امروز یه اتفاق وحشتناک افتاد میدونم شاید خییلی ها باور نکنن ولی قس ...

ذکر یونسیه بخون ...دیگه نمیبینیشون هرگز.فقط کافیه چند بار بخونی..من مثل صلوات ورد زبونم شده خیلی آرامش میده ب آدم.سرچ کن ذکر یونسیه..

بچه ها این بدترین تجربه عمرم بود😑امروز یه اتفاق وحشتناک افتاد میدونم شاید خییلی ها باور نکنن ولی قس ...

نماز اوّل وقت بخون و مداومت داشته باش تا هاله ی انرژیت تقویت بشه.افرادی که با خدا ارتباط دارن از آسیب نیروهای منفی در امان هستن.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
الکی؟تو جن دیدی جنننننننن نترسیدی؟چشماش چه شکلی بود؟

کاملا وقعی عزیزم

گفتم که صورتش دیده نمیشد یه چیزی مثل شنل رو‌سرش

بود فقط دستاش دیده میشد یه عصا هم دستش بود همه چیزش از جنس هوا بود 

حتی عصا دستش 

دستاش خیلی پییییر بود😭

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                           اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                        چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد

اون تاپیکت رقص بسمل از همه اینا ترسناک تر بود

😂نگو 

کجاش ترسناک بود آخه...چه لوسی تو😅

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                           اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                        چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد

چت شد😑😅😂

هوچی🤣😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

فکر کنم توام مثل من حاضری از ترس لباست رنگی بشه ولی همچنان تو تاپیک باشی 😂

یس👌👌😂😂😂

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

2810