2777
2789
عنوان

بنظرتون مادرشوهرمو با خودم کربلا ببرم 🥲😬😴😴😴

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 41 پست
عزیزم خوش به سعادتت دل بزرگی داری ،من نمیتونم مثل تو باشم ،درسته ثواب داره بردنش ولی من حساس و زودرن ...

ببین اگه مادرشوهرت در کل خوبه ببرینش اگه ازین مادرشوهرای غرغرو و قدر نشناس که هرچقدر خوبی کنی به چشمش نمیاد یا اینایی که بین بچه هاشون فرق میذارن و اتیش میندازن به زندگی عروس  نه نبرینش

سفر کربلا یه سفر معنویه ..هر چه بیشتر تو این راه سختی بکشه زیارتت مقبولتری داری دیدی پیاده روی اربعی ...

من دوس دارم بار اول با همسرم دوتایی بریم ، دفعه دوم انشالله مادرشوهرم ببریم ،نمیشه اینطوری؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به سعادتت که زیاد رفتی ، چند بار رفتی؟

سه بار رفتم قرار بود ماه پیش بشه چهاربار ولی دقیقه ۹۹  امام حسین گفت عزیزم  هروقت همراهت زائر آوردی بیا قدمت رو چشم  

دارم خودم و برای عید آماده می کنم انشاالله 🙏

ببین اگه مادرشوهرت در کل خوبه ببرینش اگه ازین مادرشوهرای غرغرو و قدر نشناس که هرچقدر خوبی کنی به چشم ...

عزیزم نمیتونم تصمیم بگیرم خوبه یا بد!!!

خوبی هایی هم داره بدی هایی هم متقابلا

مهربونه خوبه ،ولی اصلا قدرشناس نیست و متاسفانه بین بچه هاشم فرق میزاره ،شوهرم کلی براش زحمت کشیده ولی خیلی وقتها همسرمو ناراحت کرده گفته زحمتی نکشیدی با اینکه همه شاهدزحمت های همسرم هستن و موارد دیگرررر😴😴

عزیزم نمیتونم تصمیم بگیرم خوبه یا بد!!!خوبی هایی هم داره بدی هایی هم متقابلامهربونه خوبه ،ولی اصلا ق ...

با این توصیفی که کردی من بودم قطعا نمیبردمش .کاری کن که پشیمون نشی بعدا بگی ای کاش نمیکردم

آره عزیزم متاسفانه خیلی کم و کمرنگ شده تا کسی با پوست و استخون خودش حس نکنه نمی تونه درک کنه ولی به ...

کاش دفعه اول خودمون بریم دفعه دوم با خودمون ببریمش.

همسرم مادرشو قبلا مشهد برده،

میدونی مادرشوهرم مهربونه نسبتا خوبه ولی اصلا قدرشناس نیست هزارتا کار میکنه شوهرم براش اصلا به چشمش نمیاد همیشه پیش بقیه منکر زحمات شوهرم شده و شوهرمم خیلی ناراحت شده بابت این کارش با اینکه همه شاهد زحمات شوهرم هستن

کاش دفعه اول خودمون بریم دفعه دوم با خودمون ببریمش.همسرم مادرشو قبلا مشهد برده،میدونی مادرشوهرم مهرب ...

عزیزم مشهد جای خود کربلا جای خود 

هرچقدر قدرنشناس باشه مهم اینه اونی که باید ببینه می بینه 

بازم نظر شوهرت و بپرس ببین اون دوس داره؟ 

با این توصیفی که کردی من بودم قطعا نمیبردمش .کاری کن که پشیمون نشی بعدا بگی ای کاش نمیکردم

دو دل موندم گیر کردم کاش میشد دفعه اول خودمون بریم دفعه بعد با خودمون ببریمش.

میدونی مادرهرچقدر هم بد باشه یه دعای خیر از ته دلش ممکنه سرنوشت آدمو عوض کنه

همسرم میگه اگه من تو زندگی یه موفقیتی داشتم بخاطر دعای مادرم هست بخاطر خدمت هایی که برای مادرم کردم ،حالا بعضی موقع ها مادره اشتباه کرده قدردان پسرش نبوده و ناراحتش کرده این فرق داره

منظورم اینه دلش بشکنه بگه منو نبردن،ماها یکم سنتی هستیم قبلاها عروس ها هم مادرخودشون هم مادرشوهرشونو ...

چون میخوای بری زیارت حضرت ابوالفضل قربونه اسمش بشم ببر مادرشوهرتو..میگی تا حالاام ک نرفته..ثواب داره.‌‌جای ماهم حتما زیارت کن...

دو دل موندم گیر کردم کاش میشد دفعه اول خودمون بریم دفعه بعد با خودمون ببریمش.میدونی مادرهرچقدر هم بد ...

چی بگم عزیزم تو خودت دوست داری ببریش خب ببر اگه فکر می‌کنی دعای خیرش میاد تو زندگیتون .من خودم به شخصه اگه هزار تا دعای خبرم کنه همرام تا سرکوچه هم نمیبرمش هر مادرشوهری فرق داره