2777
2789

سلام من نامزدشدن و عروسیم تا بحال تقریبا ۴ یا ۵سال شده ،تو این ۴سال فقط یک سفر کوتاه با همسرم رفتم ،خیلی دلم میخواد دوتایی با همسرم بریم کربلا کی حوصله داره یه زن میانسالو با خودش همراه کنه🤦‍♀️

مادرشوهرم تابحال کربلا نرفته ،از یه طرف میگم اگه نبرمش ناراحت میشه زیارتمون قبول نمیشه

از طرف دیگه منم آدمم دلم میخواد تو جوونیم تا وقتی بچه دار نشدم دوتایی با همسرم بریم سفر،

من چه گناهی کردم؟😴

اگه دوتایی بریم و ناراحت بشه نفرینش پشت سرمون میشه؟؟

اینم بگم ماها خیلی سفر نمیریم با اینکه شدیدا عاشق سفر هستم.خواهرشوهرمجردهم دارم

دوتایی برین

نفرین چیه

اونم با شوهرش یا دخترش بره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نفرين كنه دوتايي رفتين 😶😶😶😶اين چه نفرينيه

منظورم اینه دلش بشکنه بگه منو نبردن،

ماها یکم سنتی هستیم قبلاها عروس ها هم مادرخودشون هم مادرشوهرشونو میبردن 

سلام عزیزم اولا ک خوش ب سعادتت 

دوما هم اگر واقعا ته دلت نمیمونه همراه تون ببر

ب این فکر کن اون آقای بزرگ شمارو طلبیده 

و شما هم اگر وسیله ای باشی برای بردن مادرشوهرت 

با دل صاف باهم برید 

اگر میبینی واقعا اذیت میشی بدون دهن کجی و بدجنسی خودتون دوتایی برید 

من اگر بودم میبردم باز خودت میدونی

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

یه نصیحت حالا دوس داری گوش کن دوس نداری نکن

من چندبار کربلا رفتم هروقت کسی و با خودمون بردیم امام حسین دوباره طلبید رفتم 

سریع آخر می خواستم تنها برم گفتم کسی و نمی برم خودمم نطلبید دقیقه نود کنسل شد نرفتم 

خود دانی عزیزم 

اگر قرار بود کسی با سفر رفتن دل بشکنه بلا سرش بیاد زن برادر من باید الان شبیه مومیایی های مصر باستان میشد 

یه بی احترامی هایی کرده یه دل هایی شکونه صحیح و سلامت و خوش و خرم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ببرش ثواب داره خیلی رفتی دعا کن امام حسین دوباره بطلبتت با شوهرت دوتایی برین اونم گناه داره تا حالا ...

بنظرم نظر ایشون جالب بود 

شاید اینم امتحانه تو باشه

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

من بودم میبردم مخصوصا سفر زیارتی بزرگترا خیلی انتظار دارن یه سفر تفریحی دیگه خودتون دوتایی برید خوش بگذرونید 

مادرشوهرمن الان دو ساله فوت کرده ولی با شوهرم دوبار مشهد و کل امام زاده های تهران و شهر خودمون بردیمش تازه مادرشوهر من 130 کیلو بود و با ویلچر به زور میبردیم بعد که مریض و زمین گیر شد چون من بچه کوچیک داشتم نتونستم بهش برسم جاریای دیگم و دخترش هواشو داشتن 

الان مامان خودم یه سری با داداشم اینا رفتیم بازار شاعبدالعظیم اصلا زیارت نرفتیم کلی ناراحت شده شما که تا اونجا رفتین منم میبردین زیارت کلی هم گریه کرد 

به نظر من که ببرینش مخصوصا که میگی تا حالا نرفته 

2810