2777
2789
عنوان

پول یک مرد هیچوقت یک زن مستقل را هیجان زده نمی کند

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 78 پست
شخصیتش به درد نمیخوره وقتی بدبختهمن مجردیام دوس پسر داشتم آقا،متین،مودب،مهربون،عاشق،..دانشجوی دکترای ...

همیشه عاشق نظراتتون

دقیقا  وقتی بی پول باشی همیشه سر افکنده ای وقتی گشنه باشی عصبانی و...

همه جا تحقیر میشی اینجوری حتی اگه مثل لیلی و مجنون هم باشی زندگی برات زهرمار میشه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر بدا افتادی😂😂

ضرر کردمممم ضررکردم😂🤦🏼‍♀️با ریتم بخون

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من کارمندم و این حرفو رد میکنم
یه زن مستقل خب مشکل مالی نداره و تا حدودی این استقلال و جایگاه  اجتماعی و پول داشتنه بهش اعتماد بنفس میده بنابرین خیلی از مشکلات رو نداره و ذهنش ازادتره برای تصمیم گیری درباره یه مرد،

ولی اینکه به پول طرف اهمیت نده و بقولا هیجان زده نشه اصلا درست نیست

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

من خودم مستقلم و درامدمم خوبه. همسرمبرام خرج کنه، از محبتش خوشحال میشم نه از اینکه واسم خرج کرده چون خودمم همونو میتونم بخرم. 

توجه و عشقشو میحوام نه پولشو.

چیزی نیست که بخوام و نتونم بخرم

چون عرضه تلاش برای پول درآوردن هم جزو شخصیته بعضی ها فکر میکنن با شخصیت فقط یعنی محترم و مهربون باشه

راحت نبود واسش

چون دانشجوهای دکتری تو دانشگاهای خوب فرصت کار تمام وقت ندارن.اینم سربازی نرفته بود هیچ جا بهش کار پاره وقتم نمیدادن بدون کارت پایان خدمت.عملا یه چیز داغونی بود.

حالا همسر خودم با این که وضع باباش خوب بود دنبال کار بود از همون دوره کارشناسی و آنلاین پروژه میگرفت که درآمد داشته باشه‌.تازه باباشم بی منت بهش پول میدادا،ولی خودش میگفت منم باید کار کنم.

اون وقت اون یارو😑😑

آخه خوابگاه متاهلی؟؟خدایا هیچ کسو انقد خوار نکن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
با یه ادم بی پول ازدواج میکنی

با مرد در سطح خودم ازدواج مبکنم.

البته سالها پیش هم با ادم در سطح خودم ازدواج کردم و هردو پیشرفت کردیم.

مرد بیپول میتونه پولدارتر شه اما مرد بیشعور و بیکلاس هیچ وقت درست نمیشه.

راحت نبود واسشچون دانشجوهای دکتری تو دانشگاهای خوب فرصت کار تمام وقت ندارن.اینم سربازی نرفته بود هیچ ...

اصلا توی این دوره زمونه زندگی اون مدلی نمیشد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
حالا من نمیگفتم پول خیلییی زیاددر حدی که یه خونه مناسب فراهم کنه،ماشین زیر پاش باشه،از پس زندگی بربی ...

هر وقت کاربریت رو میبینم فقط دلم ریتون پرورده اصل میخواد.

دکتری خوندن خیلی ریسکه بجور قماره. یا کار خفن پیدا میکنی یا کلا کار پیدا نمیکنی و تایم زولانی از جیب بابات باید خرج کنی

همیشه عاشق نظراتتوندقیقا وقتی بی پول باشی همیشه سر افکنده ای وقتی گشنه باشی عصبانی و...همه جا تحقیر ...

قربونت❤️❤️

همین دیگه

اصلا خیلی سخته زندگی بدون پول.آدم یه ریز استرس داره.

هر وقت کاربریت رو میبینم فقط دلم ریتون پرورده اصل میخواد.دکتری خوندن خیلی ریسکه بجور قماره. یا کار خ ...

😂❤️

منم کلا نظرم اینه فقط به درد استاد دانشگاه شدن میخوره.و چون استاد بشی هم درآمدت بالا نخواهد بود،بهتره دکتری رو بعد این که جای پات محکمه تو شغلت و سربازیتم رفتی بگیری.همسر خودمم نمیخواد دکتری بخونه دیگه.دید واقعا به کار نمیاد،تازه بعدا هم میشه گرفتش😂

میخوایم روونه پادگان کنیمش اون ور سال😂

2810