2777
2789

یاده همه دوست پسر و دوست دخترای فامیلمون که الان دیگه زن و شوهرن افتادم که اینقدر وضعشون خوبه ماشالله که حد نداره…😐 زندگی همشون از جلو چشمام رد شد آخه چراااا این حرف رو از کجاش گفته🤔🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله سنتیارم دیدیم 

بنظرم یه آدم مثلا یه آقاپسر که داره توجامعه زندگی میکنه و دارای شخصیت و عادات و خصوصیات و خانواده ای هست ... 

چه خوب چه بد ...

این آدم ممکنه بره دختر همسایه رو بگیره (مثلا سنتی)

یا ممکنه همکلاسی دانشگاهشوبگیره(صنعتی باهمان دوستی)

فرقی نداره این ادم همون ادمه وقتی من نوعی دارم زنش میشم اینکه کجا منو پیداکرده یا کی اشنامون کرده مادرش منو دیده یاخودش مهم نیست در هر صورت من دارم به این آدم بله میدم و تهش منم و اون ادم و یک عمر زندگی که تلخ و شیرین بودنشو فقط ذاتش تعیین میکنه نه اینکه چیشد من زنش شدم 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
میدونم خدایی بعضیا خیلی سمن . ایشالا شما گلم 💛

والا بخدا عزیزم یه چرتایی میگن ادم مغزش هنگ میکنه خدادخودش این حرفارو میشنوهه تعجب میکنه😂😂😂فداتبشم عزیزدلم

کلا کار حرام برکتی نداره، هرچی میخواد باشهنارضایتی خدا رو داره

از لحاظ شرعی لخت شدن جلو خواستگار اشکالی نداره ولی دوس پسر داشتن حرامه

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد