2777
2789
عنوان

کسس هست اینجا طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4422 بازدید | 201 پست
عزیزم منم چند ماهیه جدا شدم میشه بپرسم چطور باهمسرت آشنا شدی؟اونم ازدواج دومشه یا نه؟شغلش چیه؟

سلام گلم انشالا ادامه راه زندگیت موفق باشی ، با همسرم آشنایی خیلی دوری داشتیم شغلش کادر بیمارستانه و هم گلخانه گل اپارتمانی داره مشتری مغازش بودم عاشقم شد و بعد شش سال ازدواج کردیم خانوادش مخالف بودن چون تک پسره و مجرد بود ،ولی درنهایت مامثل روز اول عاشق همیم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خوب بدونه اطلاع خانوادت همچین کاری نکن...

کاری که شده خب تو هم همه تلاشتو کردی، هر کی ازت پرسید بگو تو میخواستی زندگی کنی اون بود که آدم نبود همچین زبونتو دراز کن بگو آره خیلی عذابم داده 

اون باید سرش پایین باشه نه تو 

حتی پیش خانوادت بگو ، مگه چیکار کردی 

حالا رابطه هم داشتی خب زن عقدیش بودی با همسایه که نخوابیدی 

ولی با این اوصافی که گفتی اونو نامرد نمیاد وام ازدواجو پس بده 

اگه میشه صبر کن مشاوره بگیر حتما این وام پس داده بشه

اگه وسیله خریده بگو وسیله ها بفروش بده به پدرت

به خدا دنیا به آخر نرسیده عزیز دلم 

سلام گلم انشالا ادامه راه زندگیت موفق باشی ، با همسرم آشنایی خیلی دوری داشتیم شغلش کادر بیمارستانه و ...

سلام سلامت باشید انشالله زندگی شما هم روز به روز بهتر بشه 

بعد توی این ۶ سال باهم دوست شدین؟؟

اون پیشنهاد داد شما قبول کردین ؟

خودش مشکلی نداشت با ازدواجتون

ببخشید میپرسم چون الان تو همچین شرایطی قرار دارن تو دوراهی هستم🥲

اره خانواده بشدت دخالت کردنخیلی اخلاقای بد پیدا کزده نمیتونم تحملش کنم مثل دختزها قهز مسکنه من باید ...

عزیز

حواست باشه

بابات ضامن هست

اول باباتو از ضامنی درش بیار

زود تصمیم نگیر

خوب فکرهاتو بکن

با کسی یا مشاور مشورت کن

سرت کلاه نزاره

چون خودت عصبی هستی و خسته

ممکنه کاری کنی بعدن پشیمون بشی

سلام سلامت باشید انشالله زندگی شما هم روز به روز بهتر بشه بعد توی این ۶ سال باهم دوست شدین؟؟اون پیشن ...

سلامت باشی گلم ،از این شش سال تقریبا دوسال اول دورادور در ارتباط بودیم بعدش نزدیکتر شد رابطمون ،از همون اول هم گفت من براازدواج میخامت همه جوره هم پای حرفاش موند خیلی التماس خانوادش کرد ک بیان ولی راضی نشدن حتی قید خانوادشو زد و تنها اومد براعقد ،،،فوق العاده مهربونه ،سر ب زیر و نجیبه ، اوضاع مالیش صفر بود تازه داره روبراه میشه ،از اخلاق بدش بگم عجوله ،یکم زود جوشه ولی در نهایت عصاب من مث خط صافه از نظر روانی در ارامش صد درصدم ،حالاشمام عجله نکن حسابی باهاشبگرد خوب و بدشو بشناس و اگاهانه جواب بده زندگی امثال ما دیگه جای خطا نداره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم