2777
2789
عنوان

کسس هست اینجا طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3995 بازدید | 197 پست
وای چقدر سخت چطور از پسش بر اومدی من بیشتر یخاطر خانوادم میترسم

روزای طلاق تاریک ترین روزای زندگی منه

بزور سرپا بودم ولی خب چون سنم کم بود زدم فاز بیخیالی درسمو خوندم، بابام کمو بیش حمایتم میکرد افتاد موقع کرونا و دانشگاها هم تعطیل شد شانسی یه جایی منشی شدم تلاش کردم اونجام خودمو کشیدم بالا و واقعا فقط به خدا توکل کردم با همسرم اشنا شدم و مشاوره و فلان ازدواج کردیم لیسانسمم گرفتم الان دنبال استخدامی هام😬

راه طولانی در پیش داری ولی انشاالله راهت روشن باشه فقط میتونم بگم قوی باش، به خدا توکل کن و مراقب خودت باش خیلی مراقب خودت باش راهت اسون نیست ولی خدا بزرگه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چیکار باید یکنمفردا برم محضر یا شرط و شروط بزارم برای این پسر که در ازای بخشیدن مهریه از ضمانت ...

اول باید برین سایت یه درخواست بدین واسه 

طلاق توافقی که نوبت مشاوره بتون بدن،،مشاوره

تموم شد تازه باز باید برین واینترنت واسه دادگاه

نوبت بگیرین،،بعد دادگاه محضر هست

آره حتما تو توافق بش بگو مهریه رو میبخشم در صورتی

که برای پدرت تو وام مشکلی پیش نیاد،،اصلا پدرت دیگه

ضامن نباشه

اول باید برین سایت یه درخواست بدین واسه طلاق توافقی که نوبت مشاوره بتون بدن،،مشاورهتموم شد تازه باز ...

ممنونم عزیزم هرچی توی سایت زدم بالا نمیاورد سایت تصمیم بود اطلاعاتمو زدم

انتخابت که اشتباه بوده ظاهرا 

حداقل رسم طلاق و درست انجام بده 

قطعا باید خانوادت مطلع بشن واگرنه شک نکن اشتباه داری میکنی چون سنت کمه و احساسی تصمیم میگیری 

باز خوددانی عزیز اما به هیچ عنوان بدون اطلاع خانوادت کاری نکن چون پسرا لیاقت هیچ رحم و مروتی و ندارن الان مهریه رو میبخشی فردا برات قیافه میگیره و روزگارت و سیاه میکنه تا طلاقت بده 

من طلاق نگرفتم ولی خب راضی هم نیستم شوهرم ميگه بدون تونمیتونم ولی الکی ميگه تازه اذیت هم میکنه ولی ن ...

ممنونم عزیزم. ولی ب طلاق فک نکن. فک نکن ک همه تو زندگیشون خوش هستن و تو نیستی، و همه ی مردا دور سر زنشون میچرخن و شوهر تو اینطور نیست. هیچ مردی خوبه خوب نیست. همه مردا اذیت میکنن. و خوبیهاش ببین. طلاق واسه وقتیه ک به شدت تحت فشاری و حاضری همه چی رو زیر پا بزاری. اگه تو زندگیت مشکلی هست خودت دست ب کار شو. شوهرت تغییر نمیکنه خودت خودتو تغییر بده . زندگیتو الکی به هیچ وجه از دست نده. انشالله ک خوش باشی همیشه. 

روزای طلاق تاریک ترین روزای زندگی منهبزور سرپا بودم ولی خب چون سنم کم بود زدم فاز بیخیالی درسمو خوند ...

عزسزم شما عروشی کردین یا عقد بودین 

منم دوست داذم درسمو بخونم وثبول بشم

واقعا معلومه قوی بودی

الان چیکار باید یکنمفردا برم محضر یا شرط و شروط بزارم برای این پسر که در ازای بخشیدن مهریه از ضمانت ...

ببین بنظرم مثلا برو بگو ۱۴ تا سکه میخوام بقیه رو میبخشم 

به مرگ بگو به تب راضی شه لااقل دو سه تا بتونی بکنی ازش🤦🏼‍♀️

چون بعدا حرص میخوری من حتی جهازمم بخشیده بودم البته فرق داشت طرف من خیلی بی شرف بود اما هنوزم دارم میسوزم برا بخشیدن حق و حقوقم🤦🏼‍♀️

بعدم باید برید دفتر قضایی فکر کنم اونا معرفیتون میکنن مشاوره بعد از ۵ جلسه که فک کنم ۴۰ روز طول میکشه گواهی عدم سازش بگیری و بری دادگاه

اگه باکره ای حتما نامه بگیر شناسنامه ات رو هم عوض کن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

دختر خوب احساس میکنم دارن سرت کلاه میزارن 

بدون بزرگتر نرو محضر ازت ی تعهدی وکالتی میگیرن که خودتم نفهمی چطور امضا کردی

طلاق توافقی هم باید از طریق دادگاه مراحلش طی بشه مشاوره سازش بریدو.....

دیدم تو اطرافیان 

ممنونم عزیزم هرچی توی سایت زدم بالا نمیاورد سایت تصمیم بود اطلاعاتمو زدم

خواهش میکنم عزیزم،سایت و یادم نمیاد،،همونجا

تو خود دادگستری،،یادمه یه سری بودن ،که داخل 

اینترنت ثبت نام میکردن،،بعد از مشاوره سریع تماس

میگیرن تا آدرس و ساعت مشاوره باتون هماهنگ کنن

منم همینطور بودم میگفت نمیژارم طلاق بگسرس میکشمت الان خودش میگه جدا بشیمحس میکنم داره خیانت میکنه

ببین اینقدر راحت نگذر اون میخواد بی دردسر طلاق بده بره توچرا به این راحتی پذیرفتی آخه!!!! 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

2810