2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه سرفه من طبق تجربه شربت پدی کاف میدم یبار دکترش داد خوب بود دیگه همون میگیرم گیاهی هم هست ، گاهی وقتا هم به دونه رو تو آبجوش میریزم بعد ک لعاب داد صاف میکنم با قطره چکون میدم بخوره 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

والا بچه های من هم اینطورن. یعنی سرفه خلطی وحشتناک هاااا احساس میکنی کل ریه خلطه.

بخدا اویشن، عسل، لیموترش، ابهویج، آب پرتقال، ویتامین سی میدم بهشون. آزیترو هم خوردن.

شربت دیفن هیدرامین، پلاژین، پدی کاف، بروسپان اینا رو هم به نوبت تموم میشن شربت جدید شروع میکنم. ولی هیچی انگار اثر نداره.

شما فهمیدن چکار باید کرد به منم بگین خیر ببینی

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

والا بچه های من هم اینطورن. یعنی سرفه خلطی وحشتناک هاااا احساس میکنی کل ریه خلطه.بخدا اویشن، عسل، لی ...

چرک خشک کن بده عفونت خطرناکه آموکسی کلا از دارو خونه بگیر دو روزه خوب میشن

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
چرک خشک کن بده عفونت خطرناکه آموکسی کلا از دارو خونه بگیر دو روزه خوب میشن

آزیترو دادم بجا ۵ روز بخدا ۶ روز دادم. امروز دیگه ۶ روز آنتی بیوتیکشون تموم شد. اما وقتی سرفه میکنن فقط خلطه. بخدا میترسم میگم کرونا نباشه این ریه رو درگیر کرده باشه. اگه چند روز دیگه خوب نشن میبرم عکس ریه میگیرم

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

وای عقل منو نیگا😶

فک کردم میگه بچه به مدت یک سالو سه ماه تو خواب سرفه میکنه☹️💔

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
2810