2777
2789

ازش دلخورم بهم دروغ گفت میرم پیش دوستم اما رفته بود خونه مامانش تو اون تایمی که اونجا بود اصلا تلفن منو جواب نمیداد 

چجوری به نظرتون باهاش صحبت کنم ؟

چی بگم ؟ چیکار کنم ؟ 

چند روز کم محلی کنم ؟

هم بهم دروغ گفته هم وقتی پیش اوناعه تلفن منو از قصد جواب نداده هم اینکه تنها می‌ره همش 

توروخدا راهکار بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی رفته خونه مامانش؟

اومد بگو میمیری بگی میرم خونه مامانم.یگو منم دفعه دیگ رفتم خونه مامانم جوابتو نمیدم بفهمی چقدر دور از ادبه 

شعور نداره دیگ چ میشه کرد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
از کجا فهمیدی رفته خونه مامانش؟اومد بگو میمیری بگی میرم خونه مامانم.یگو منم دفعه دیگ رفتم خونه مامان ...

استارتر اگه میخوای دعوا بشه اینو بگو 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

عزیزم بجای این حرفا دلیل کارشو بپرس .از نظر من اینکه تنها میره و اینکه میره و اصلا گوشی شمارو جواب ن ...

دلیلش واقعا نمی‌فهمم چیه ! 

ببین خیلی میرههه اونم تنها 

استارتر اگه میخوای دعوا بشه اینو بگو

خب چیکار کنه بگ چیکار کردم ک ازم پنهون میکنی بگ حتما ایراد از منه ک نمیگی

حرف بدی نگفتم میگ میگ منم پنهون کنم خوبه؟؟ اگ بده پس توم پنهان کاری نکن

دیگ خونه مامانش رفتن چیه ک پنهون میکنه.بگ یک ساعت میرم میام

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
دلیلش واقعا نمی‌فهمم چیه ! ببین خیلی میرههه اونم تنها

ببیین با دعوا و مرافه هیچی درست نمیشه .بشین قشنگ باهاش حرف بزن بگو خدایی چرا دوس نداری من باهات بیام چرا بدون من میزی چرا اصلا اطلاع نمیدی .یا اصلا چرا جواب زنگمو نمیدی .از قدیم گفتن با زبون خوش صحبت کردن مار رو هم از لونه بیرون میکشن .

خب چیکار کنه بگ چیکار کردم ک ازم پنهون میکنی بگ حتما ایراد از منه ک نمیگیحرف بدی نگفتم میگ میگ منم پ ...

اون حرفا رو اگ بگه میندازتش روی لج ، درست و جدی ازش بپرسه و بعد هم بگه دوست ندارم ازین به بعد دروغ بشنوم دلم میخواد هیچ چیز پنهانی نداشته باشیم اینجوری آرامش بیشتری داریم توی زندگی

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)