2777
2789
عنوان

اونایی که درباره نظریه تناسخ می دونین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 53 پست
بیگ بنگ یا تناسخ میگه همه چی نسبت به کار های که قبلا انجام داده به یه شکل دیگه بر میگرده انقد بر می ...

بیگ بنگ یه چیز دیگس قاطیش کردی😅

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معادو کار ندارم اینکه فقط یک بار زندگی میکنیمو گفتم🤣

یه آیه هست سورشو یادم نیست ولی مفهومش اینه که کافران درخواست میکنن برگردان ولی برنمی‌گردن خوب اگه تناسخ باشه چرا گفته برنمیگردن؟

من خیلی دلم میخواست واقعا تناسخ وجود داشته باشه

یه آیه هست سورشو یادم نیست ولی مفهومش اینه که کافران درخواست میکنن برگردان ولی برنمی‌گردن خوب اگه تن ...

همین بهشت و جهنم بهتره

چیه این دنیا قشنگه مثلا 🗿💔بخوایم هزاربار بدنیا بیایم

شعار ما : نی نی سایت فراتر از دار‌ک وب🗿🙏

یه آیه هست سورشو یادم نیست ولی مفهومش اینه که کافران درخواست میکنن برگردان ولی برنمی‌گردن خوب اگه تن ...

منممم خیلی دوس داشتم همچین چیزی باشه.

حس میکنم اینجوری دنیا عادلانه نیست فک کنین کسی که نابیناس از اول زندگی با کسی که بیناس قابل مقایسس؟

تناسخ چقدر عقلش از خدا هم بیشتره عجیبهخدا می‌فرماید هر کس هرکای کرد به سزای عملش می‌رسد و هرکس فقط م ...

تناسخ کلا نظر فلاسفه غربی  بود که گفتن ما اول یه اتم بودیم و طی سال ها تبدیل به انسان شدیم و با یه انفجار به زمین و جود اومدیم

ببینیدمن نظر تعدادی از دوستان رو خوندم و حتی پرسش کردم ازشون که ببینم چقدر بیشتر می دونن ، اصل ماجرا طبق نظریه ی تناسخ و حلول مجدد تا حد تعالی و درک تجرد روح ، اطفال و جنین های سقط شده برای اخرین بار به زمین برگشتن و دیگه برنمی گردن چون حد تعالی براشون طی شده و میرن بهشت ...

طبق نظریه ی عالم( زر و مثال )هم خوده این اطفال و جنین ها زندگی شون رو دیدن و انتخاب کردن ، اما گفته شده که گاهی در طول دوران جنینی که خداوند ازشون می پرسه ایا مایل به ادامه دادن هستی؟ تمایل ندارن و از خدا می خوان تموم بشه، حتی لحظه ی تولد بعضی ها عدم تمایل به ادامه رو نشون میدن و برمی گردن ...پس طبق این نظریه هم قطعا دیگه هیچ وقت روی زمین برنمی گردن 

همین بهشت و جهنم بهترهچیه این دنیا قشنگه مثلا 🗿💔بخوایم هزاربار بدنیا بیایم

آخه آدمایی که خیلی سختی کشیدن یا مریض و معلولن هیچ شانس مجدد برا خوشبختی چرا نداشته باشند 

من خودم چند ساله اینقدر اتفاق بد برام افتاد همش آرزو میکنم برمیگشتم به پنج سال قبل ولی نمیشه. یعنی من همیشه اینقدر شرایطم سخت بمونه

ببینیدمن نظر تعدادی از دوستان رو خوندم و حتی پرسش کردم ازشون که ببینم چقدر بیشتر می دونن ، اصل ماجرا ...

ممنون عزیزم 

بعد طبق این نظریه تبدیل به فرشتگان میشن؟

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
تناسخ کلا نظر فلاسفه غربی بود که گفتن ما اول یه اتم بودیم و طی سال ها تبدیل به انسان شدیم و با یه ا ...

عزیزم نظریه ی اتم و انسان از جنس میمون ، نظریه ی داروین هست اسمش هم نظریه ی تکامل هست 

منممم خیلی دوس داشتم همچین چیزی باشه.حس میکنم اینجوری دنیا عادلانه نیست فک کنین کسی که نابیناس از او ...

آره منم به خاطر همین میگم همه بتونن خوشبختی و سلامتی را تجربه کنند. با یه نفر در مورد همین صحبت میکردم می‌گفت از هر کس با توجه به شرایطش انتظار هست تو اون دنیا و اینجوری عدالت برقرار میشه منم هر چی به این چیزا فکر میکنم گیج تر میشم 

آخه آدمایی که خیلی سختی کشیدن یا مریض و معلولن هیچ شانس مجدد برا خوشبختی چرا نداشته باشند من خودم چن ...

دقیقا به نظرم رفتار آدما هم شرایطشون شکل میده.

مثلا هیچ کس از روی خوشی دزدی نمیکنه از روی فقره و خیلی چیزای دیگه.

2810