2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من به شما نصیحت دور دوستی و رابطه با پسرا رو کلا فراموش کنیدبه حرف مردم اهمیت ندین فقط و فقط به ف ...

🤝🤝

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه

دور و بر رابطه با جنس مخالف قبل 20سال نرو 

رو دوستات خیلی حساب باز نکن دلخوش نکن بهشون

هیچ کس برات دلسوزتز از‌خانواده ن نیس 

وقتتو هدر نده یا درس بخون یا مهارت یاد بگیری چشم بهم بزنی میبینی شده 30ساله ت 

این سایت و خیلی از مطالبش مناسب سنتون نیست عزیزان 💚💚

اول که من کلا مطالبی ک نی نی سایت میزاره رو نمیخونم

ضمنا حواسمع تو چ تاپیکی میرم

نه محدود محدود خوبه نه ازاد ازاد

واقعا حالم از این چندش بازیا بهم میخوره

تازه اسمشم میذارن روشنفکری

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

درستو ادامه بده 

درس شعور میاره بقیشم تو حرکت کن خدا می‌سازه🌱

https://harfeto.timefriend.net/17146882166109    صرفا جهت درد و دل .... قوی ترین اسلحه هویته؛ می خوان بفروشی بری انگار کلیته...می خوان بذرشو بسوزونن گلی نده,عمیق تر از اینه ،ولی اینه کلیتش!

درستو بخون، کارای که در کنار درس میتونی آموزش ببینی حتما برو یاد بگیر ,بهترین رفیق هم دشمنت میشه یه روز پس بخاطررفیقو دوست یه ذره هم اذیت نکن خودتو اجازه نده از زندگیت با خبر بشن  وبهت زیاد نزدیک بشن که بتون ضربه بزنن بهت به هیچ کسی اعتماد نکن 

هیچ دوستی و دوست صمیمی ابدی نیست و هرکسی ممکنه هرجا ولت کنه 

خانوادت حتی بدترین آدمای زمین باشن آخرش همونا پشت و پناهتن 

هیچ عشق و عاشقی موندگار. نیست تو این سن و اینکارام خریته 

هدف داشته باش و به هدفت برس

حتی ب فامیل و رفیق فابت و عشقتم اعتماد نکن ک زندگیتو بدونن یا رازاتو 

خانوادتو رو رفیقت بدون

مهارت یادبگیر مث کار با کامپیوتر و ی ورزش حرفه ای و موسیقی و.... 

ورزش جزو روتینت باشه 

اگر دختری اصلا سمت ارایش نرو و رنگ مو بیشتر ب خودت برس

کتاب بخون و فن بیان یادبگیر 

سیاست داشته باش و زودجوش نباش و رک باش ولی بیشعور نباش 

و خیلی چیزای دیگ

چ دختر یا پسر کم کم یادبگیر اشپزی برای خودتو 

حتما مستقل شو درحد کارکردن و پول در اوردن درحد کم 

و.. 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تازه اسمشم میذارن روشنفکری

روشنفکری ینی 

دختر و پسر حق تحصیل و اظهار نظر دارن

حقوق برابر دارن

کارایی مث کتاب خوندن و ... رو ب پای اینکه طرف بچه هست نمیزارن

و اینکه مواد مخدر مصرف کردن رو هم با کلاسی نمیدونن

والا تا اینجاشو هستم

بقیش رو نه

روشنفکری ینی دختر و پسر حق تحصیل و اظهار نظر دارنحقوق برابر دارنکارایی مث کتاب خوندن و ... رو ب پای ...

درست گفتی همرو دیگ

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
2810