2777
2789
الان یک هفته است که نیش نزدن فقط بدن من حساسه من متوجه نیششون میشم اما از هفته پیش که سمپاشی کردیم ن ...

ان شاءالله ریشه کن شده باشن

من نمیدونسم ساس چیه تا اینکه یمدت نیش میزدن یشب دبدم اومدم‌سرچ زدم دنیا رو سرم خراب شد

ببین من تنها اتاق خوابم بود خوش خوابمو سوزوندم تختمم با اینکه زیادی سم پاشی کردیم ولی بازم عوض کردمه ...

منم همه چیزارو سمپاشی کردم همه چیزو حتی لباسام ولی لحاف تشکامو نتونستم بشورم ولی کامل سم زدم خونه ما آپارتمانه و الان فصل سرده نتونستم بشورم چند نفر تو نینی سایت گفت دیگه اصلا سم نزن فقط گوگرد بسوزون این هفته سوزوندم انشالا هفته بعد بازم میسوزونم برام دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله ریشه کن شده باشنمن نمیدونسم ساس چیه تا اینکه یمدت نیش میزدن یشب دبدم اومدم‌سرچ زدم دنیا ر ...

الهی هیچوقت کسی درگیرش نشه من تقریبا از دوماه پیش گزش داشتم فکر می‌کردم بخاطر مصرف گرمی جات بدنم میزنه بیرن تا اینکه دقیقا هفته پیش چهارشنبه شب یکی روتخت دیدم دورتخت و خوشخواب کلی تخم گذاشته بودن

منم همه چیزارو سمپاشی کردم همه چیزو حتی لباسام ولی لحاف تشکامو نتونستم بشورم ولی کامل سم زدم خونه ما ...

ان شاءالله دیگه پیداشون نمیشه سم کامن هم خوبه زیر فرشو کنار دیوارا بزن یا جایی شکافی چیزی باشه

من سه تا فرش داشتم استفاده نکرده بودم سم زدم ریشه هاش زرد شد مواظب وسایلات باش

ان شاءالله دیگه پیداشون نمیشه سم کامن هم خوبه زیر فرشو کنار دیوارا بزن یا جایی شکافی چیزی باشهمن سه ...

کمد دیواری های من همه نو تخت دخترم نو انقد سم زدیم همه زرد و زنگ زده شده

کمد دیواری های من همه نو تخت دخترم نو انقد سم زدیم همه زرد و زنگ زده شده

یعنی ادم انقدر هلاکه نابودشون کنه 

انقد زجر کشیدم ب شوهرم میگفتم یبار دیگه پیداشون بشه اتاقو اتیش میزنم

یعنی ادم انقدر هلاکه نابودشون کنه انقد زجر کشیدم ب شوهرم میگفتم یبار دیگه پیداشون بشه اتاقو اتیش میز ...

آره واقعا سخته خدا نصیب هیچ کس نکنه منو شوهرم دوبار همه چیو سم زدیم خونه رو کلا به هم زدیم امروز اومدیم چهار ساعت فقط دوتایی جمع و جور کردیم یه کم حالا لباسا رو کلا گذاشتم تو پلاستیک از فردا با آب داغ بشورم

من کارم شده بود گشتن تو تاپیکای نینی سایت از ته دل دعا میکنم واسه شمام ریشه کن بشن.

منم کارم همین شده بخدا چند نفر با قطعیت گفتن گوگرد خوبه دوتا شرکت سمپاشی هم گفتن گوگرد بسوزون حالا یه بار سوزوندم دوباره هفته بعد میسوزونم دیگه سمپاشی نمیکنم دوبار سمپاشی کردم دخترم کوچیکه میترسم اذیت بشه بعد سمپاشی تا یک هفته چشمامون میسوزهه