2777
2789
عنوان

ابرو رفت می‌خوام بمیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24208 بازدید | 287 پست

اره بعدش عکسو دیدم متوجه شدم.دیگه فکرشو نکن برا همه پیش میاد.اونم مطمئن باش از عکس العملت ک سریع دویدی تو آشپزخونه متوجه شده ک تو حواست نبوده.لباستم خیلی باز نبوده همین آستینتو موهات...نه این مورد کلا در هر موردی انقدر برات مهم نباشه که طرف چ فکری میکنه...هر فکری میخواد بکنه بکنه..شما که سبک بازی درنیوردی جلوش ک بخواد در موردت فکر بد بکنه بالاخره اونم آدمه،مطمئن باش از این دست ماجراها برا محارم خودشم اتفاق افتاده و میتونه حدس بزنه ک چی شده...در کل تو زندگی وقتی تو یه اتفاقی مقصر نبودی و از عمد نبوده خودت رو سرزنش نکن..بگذر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سخت نگیر البته حق داشتی حس بدی داره اما انقدرر موضوع مهمی نیست حواست نبودع دیگه

کاش اینجا تاپیک نمیزدم 

با این ذهنای کثیف مریضشون 

این بنده خدا اصلا تاحالا منو ندیده بود من اگه بیرون ازتابم بخوام برم با اینکه تو اتاق هستن چادر رو میندازم تو صورتم که هیچی ازم پیدا نباشه میتونید حدس بزنید چقد برام سخته حالا یرلحتم رو کسی ببینه مذهبی نیستم واتفاقا می‌خوام چادرم رو بزارم کنار ولی هیچ وقت نمی خوام سرلختم یا نیمه لختم کسی ببینه اونم مخصوصا آشنا وفامیل 

اسی الان بری تو خیابون از این تیپت خیلی بدتر میبینی ک دارن خیلی عادی میچرخن! من نمیگم اونا کار درستی ...

می‌دونم بدتر میگردم ولی این چیزا واقعا برامن سخته واذیت کنندس

اسی چته!؟ خب دیده باشه حواست نبوده دیگ حالا بخای خودتو جر بدی چه فایده داره دفعه بعد حواستو جمع کن

اون لحظه حالم بد شد الان به داداشم گفتم رفت بهش گفت خواهر چیزی تو گوشش بوده نفهمیده گفته منم فهمیدم خواهر تو مثل خواهر خودم 

چقدر اعصابت خورد عزیز یکم بخند مگه چیشده اینقدر عصبی هستیدیده که دیدهمگه چیهاون خانم هم باهات شوخی ک ...

ببخشید اون لحظه اعصابم خورد بود ولی حرف این خانمم خیلی زشت بود من حالم بهم خورد اون لحظه این چیزا مگه شوخی برداره 

بله این چیزا برای من عدای نیست مذهبی نیستم ولی حیا که دارم خانواده که دارم ابرو که دارم

با اجازه اسی لطفا تاپیک

عزیزم

رو گزارش میزنید براتون صلوات میفرستم

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
عزیزم اصلا نگران نباش پیش میاد اصلااااا موضوع مهمی نیست که در مورد چه فکری میکنه ارزشی نداره حرف بقی ...

من اصلا نرفتم تو حال این بنده خدا دوبار اومده خونه ی ما با دوستام صمیمی هست ولی تاحالا اصلا منو ندیده 

من نگران این بودم که این بنده خدا چه فکری می‌کنه درموردم بگه چقدر خواهرش بی حیاس

اون لحظه حالم بد شد الان به داداشم گفتم رفت بهش گفت خواهر چیزی تو گوشش بوده نفهمیده گفته منم فهمیدم ...

عزیزم منم برام‌پیش اومده حالم خیلی بد شد عین خودت ولی چاره چیه تموم شد و رفت بهش فکر نکن .خب خداروشکر دوست داداشت هم فهمیده این موضوعو هرچند اگ بهش نمیگفتم میدونست شما ازقصد اینکارو نکردی.

2810