2777
2789
عنوان

ابرو رفت می‌خوام بمیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 42904 بازدید | 287 پست

نه دیگه میدونه اتفاقی بوده یه مدت بگذره کمتر بهش فکر میکنی 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چندسال پیش یکی از آشناهامون دختره حموم بوده. داداشش خبرنداشته این خونست با رفیقش میاد خونه. دختره از ...

واقعا برای یه سری ها این چیزا خیلی سخته من همون لحظه حالم خیلی بدشد اومدم اینجا دردل کنم آروم بشم اینم که کاش نمی اومد حالم بدتر شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه میدونه اتفاقی بوده یه مدت بگذره کمتر بهش فکر میکنی

اره قبلا هم همین چیزایی برام پیش اومده بود 

من فکر میکنم برای اکثر خانما این اتفاقا پیش اومده چیز عجیبی نیست

بابا ول کن اسی یه لحظه دیده تموم شده رفته دیگ خود خوری نداره.اتفاقی بوده. تازه از قدیم میگن یه نظر حلاله😂

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
بابا با دامنم شلوار پوشیده بودم کراپمم بلندبپد ازاینا نیست تا نصفه باشه کسی نبود اصلا خونه تازه ای خ ...

بالا تنه اینقدر گرم بوده که کراپ پوشیدی ولی پایین تنه اینقدر سرد که با دامن شلوارم پوشیدی😉 

مگه یخچاله😅😅😅😅

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

الان چ کاری از ما یا خودت ساختس

اتفاقیه که افتاده 

بهتره بزنی ب بی خیالی 

مهم نیست دیگران یا اون پسر چ فکری میکنن خودت و خدای خودت ک میدونید سهوی اتفاق افتاده کافیه 

🍉🇵🇸 free Palestine 

بالا تنه اینقدر گرم بوده که کراپ پوشیدی ولی پایین تنه اینقدر سرد که با دامن شلوارم پوشیدی😉 مگه یخچا ...

من تو زمستون وپاییز پاهام یخچاله همش پاهام باید به بخاری باشه ولی بالاتنه اینا گرمم میشه 😐

الان چ کاری از ما یا خودت ساختساتفاقیه که افتاده بهتره بزنی ب بی خیالی مهم نیست دیگران یا اون پسر چ ...

اون لحظه بهم شوک وارد شد خواست دردل کنم ولی الان کاملا آرومم قبلا هم این اتفاقا پیش اومده بوده ولی خب سنم کمتر بود 

من تو زمستون وپاییز پاهام یخچاله همش پاهام باید به بخاری باشه ولی بالاتنه اینا گرمم میشه 😐

جالبه 

منم کل بدنم موقع خواب یخه بجز کف پام 

همیشه کف پامو بیرون پتو میذارم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
جالبه منم کل بدنم موقع خواب یخه بجز کف پام همیشه کف پامو بیرون پتو میذارم

اتفاقا منم بعضی وقتا همه جام خوبه الا کف پاک داغ میشه مخصوصا وقتی غذای تند بخورم 

ولی کلامم عادت دارم با دامن شلوار می‌پوشم خونمون بردار بزرگتر دارم اینطور خیلی راحت ترم 

اون لحظه بهم شوک وارد شد خواست دردل کنم ولی الان کاملا آرومم قبلا هم این اتفاقا پیش اومده بوده ولی خ ...

خیلی عادیه باور کن برای هممون پیش اومده بیخودی خودتو اذیت نکن 

🍉🇵🇸 free Palestine 

خیلی عادیه باور کن برای هممون پیش اومده بیخودی خودتو اذیت نکن

می‌دونم ولی واقعا از حرفایی بقیه اذیت شدم اینجا اون لحظه 

آخه مگه اینا تو خونه مانتو و شلوار میپوشن

می‌دونم ولی واقعا از حرفایی بقیه اذیت شدم اینجا اون لحظه آخه مگه اینا تو خونه مانتو و شلوار میپوشن

ول کن اینجا رو همه جور ادمی پیدا میشه اینجا 

خونه اسمش روشه ، ادم تو خونه راحت نباشه کجا باشه؟

ول کن حرفای اینجارو

🍉🇵🇸 free Palestine 

ول کن اینجا رو همه جور ادمی پیدا میشه اینجا خونه اسمش روشه ، ادم تو خونه راحت نباشه کجا باشه؟ول کن ح ...

نه میدونی منم بد گفتم کراپی که گفتم حکم تیشرت رو داره دامنمم بلند بود زیرشم شلوار پوشیده بودم وبرای محارمم واقعا پوشیده لباسام ولی برای نامحرم نه واقعا 

اینا فکر کردن من جلو خانوادم دامن کوتاه بدون شلوار با کرادایی که تا نافه پوشیده بودم وقتی درست متوجه منظورم نشدن قضاوت کردن 

2810