2777
2789

شکایت کنم کاری میکنن؟

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوربین اگر باشه اون سمت اره میتونی پلاک ور نداشتی؟

چرا دوستم اژ پلاکش عکس گرفت

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

آره شاید دوربینی چیزی باشه اون اطراف

من ی سال اتوبوس زد به ماشینم بعد من فکر کردم زوه فقط به آینم و آینه ماشینم کنده شده مسافرهاشم هی گفتن گناه داره ولش کن فلان همان پول آینم نصفش گرفتم بعد رفتم دیدم کلا ی بر ماشینو کامل نابود کرده بعد رفتم اتوبوس رانی پیش رییسش از روی شماره خط واحد و ساعت رد شدنش فهمیدن کیه و پیگیری کردن...

مگه میتونی پیداش کنی یا مدرکی ازش داری

مدرک ندارم 

فقط شماره پلاکش

شوهر منم تصادف کرده بود یارو مقصر بوده .. بعد طرف عجله داشته ..نکرده بودن شماره موبایل بدن به هم طرف کارت هوشمندش داده بود😁😂😂شوهرم بعد تازه فهمیده چیکار کرده ..دیگه بیخیال شد کارت هم نمیدونم چیکارش کرد

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
آره شاید دوربینی چیزی باشه اون اطرافمن ی سال اتوبوس زد به ماشینم بعد من فکر کردم زوه فقط به آینم و آ ...

شماره ی الکی بهم داد و فرار کرد😭😭😭

شماره ی الکی بهم داد و فرار کرد😭😭😭

زنک بزن پلیس سریع مخصوصا اگر جای ردی رو ماشین تو و اون بوده باشه بلاخره مشخصه پلیس تشخیص میده مال منو چون رنگ اتوبوس ک زرده رو ماشینم مونده بود فهمیدن راست میگم

برو شکایت کن اگه اونجا دوربین داشته باشه میتونن پلاکشو ببینن و اون ماشین هروقت بیاد بیرون از خونش پل ...

نه یه روستای تفریحی طور بود 😭😭 

مطمعنم دوربین نداره 

منم بهش گفتم مال مردم خور دزد🥲

پلاکش رو داری برو کلانتری پرونده تشکیل بده تحت تعقیب باشه

ماشینو درست کردم ولی خیلیییی حرصم کرفته 

خودش و زنش پیاده شدن جیغ جیغ کردن 

میشه شکایت کتم

ماشینو درست کردم ولی خیلیییی حرصم کرفته خودش و زنش پیاده شدن جیغ جیغ کردن میشه شکایت کتم

اره پلاکش رو داری برو کلانتری گزارشش رو بده هروقت پلاکش رو ببین تو خیابون میگیرنش البته ممکنه زرنگی کنه کلا زیاد بیرون نیاد،تا رسیدن پلیس اصلااااا نباید بذاری طرف تا رسیدن مامورا بره،مدارکشم سریع باید بگیری بدون مدارک ماشین کجا میخواد فرار کنه خودم تصادف کرده بودم با دماغ شکسته داد میزدم راننده رو بگیرین در نرههه😂😂😂

اره پلاکش رو داری برو کلانتری گزارشش رو بده هروقت پلاکش رو ببین تو خیابون میگیرنش البته ممکنه زرنگی ...

گفتم مدرک بده نداد 

فکر کن انقدر پرررو بود میگفت تو پشت من پارک کردی😑

عقب عقب اومد زد به من

2810