2777
2789
عنوان

ویژگی های این مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست
ببین خود من هم همسرم با بعضی ها که اجازه نمی‌داد بعد ها خودم هم دیدم فقط یه عادت بود و چقدر آدم های ...

کیک خونگی انجام میدم سفارشم میگیرم خدا را شکر 

شوهرمم حمایتم میکنع 

ولی میگم ک‌این محدودیت و ی سری شرایطا روانم و فکرمو داغون کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته ای یکبار میرم خونه بابام یا خواهرمم معمولا در ارتباطم و شوهرم با اینا مشکل ندارع یکی از دوست ...

واای خداروشکر کن خواهر داری من که خواهرم ندارم فقط یه داداش مجرد دارم دخترم ندارم که به قول بعضی ها اون همدمم بشه ولی خوب خدارودارم  .

اره باشگاه هم خوبه برو حتما انرژیت خوب میشه 

کیک خونگی انجام میدم سفارشم میگیرم خدا را شکر شوهرمم حمایتم میکنع ولی میگم ک‌این محدودیت و ی سری شرا ...

خوب خوبه که عالیه 

چند وقته ازدواج کردی ؟

همین که حدو مرز میزاره یعنی حواسش به زندگی هست 

واای خداروشکر کن خواهر داری من که خواهرم ندارم فقط یه داداش مجرد دارم دخترم ندارم که به قول بعضی ها ...

ممنونم...

از دیشب باهم بحثو دعوا داشتیم امروزم با خونوادش رفتیم کوه گفتم زیر انداز بیارم گفت نه نیار خونه بابام بردن نمیخاد تو بیاری 

انقد عصابم خراب شد چون نمیزارع مستقل باشم خودم وسیله ببرم وقتی با خونه باباش میریم کلا میخاد پیش اونا باشیم یا اینکه مثلا زیر انداز نبرم چشمم میوفته ب بقیه عروسا هیچکدوم اینجوری نیستن .... همشون چادر و زیر انداز دارن میارن ولی این نمیزارع 🥲

خوب خوبه که عالیه چند وقته ازدواج کردی ؟همین که حدو مرز میزاره یعنی حواسش به زندگی هست

ببین حدومرز نمیزاره زیاد چون واقعا واقعا خونوادشو عالی میبینه و همیشه میگ فقط اونارو دارم و فلان...

تقریبا کمتر از یکساله کیک خونگی دارم

ببین حدومرز نمیزاره زیاد چون واقعا واقعا خونوادشو عالی میبینه و همیشه میگ فقط اونارو دارم و فلان...ت ...

پس میدونی این هم منطقی داره میگه بنظرم به حرفش گوش کن ضرر نمیکنی .

ولی برای زیر انداز خوب اگه دوست داری ببری چرا میپرسی ازش خودت ببر حالا شاید بیشتر چون تازه عروس هستید دوست داره با اونا باشه ولی کم کم میتونی روش اثر بزاری خصوصا وقتی بچه دار بشید دیگه مجبوری به خاطر بچه ببری همه چیزو 

پس میدونی این هم منطقی داره میگه بنظرم به حرفش گوش کن ضرر نمیکنی .ولی برای زیر انداز خوب اگه دوست دا ...

درستع حرفت 

فقط باید یکم سیاست داشتع باشم 

شما سیاستتون قویه در ارتباط با شوهرتون؟