2777
2789
عنوان

ویژگی های این مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 37 پست
من ویژگی منفی تو ایشون ندیدم ...همش مثبت بود بجز عدم ارتباط با فامیل خانم ...بنظرم این خانم خیلی هم ...

پس این خانم چ‌ مرگشه ک حس میکنه لیاقتش بیشتر ازین باید می‌بود 

خب من فلن رانندگی یاد نگرفتم اما میگ یاد بگیربا خواهرم ک از خودم بزرگتره میزاره همیشه ارتباط داشته ب ...

خب خاله و دختر خاله چ گلی به سر بقیه زدن ک میخوای باهاشون ارتباط داشته باشی بابا ولشون کن مهم زندگی خودته که آروم باشه لطفا عاقلانه تصمیم بگیر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا الان کی دیگه با فامیل درجه دو ارتباط داره؟؟الان همه فوقش بتونن با خانواده خودشون و همسرسون در ا ...

نمیدونم ولی جونم ب سه تا از دختر خاله هام وابسته بود

اونم میگ زندگی خودتو ب خاطر اونا خراب نکن

من ویژگی منفی تو ایشون ندیدم ...همش مثبت بود بجز عدم ارتباط با فامیل خانم ...بنظرم این خانم خیلی هم ...

درسته .

ولی برای بعضی ها ارتباطات خیلی مهمه یعنی در واقع نیاز روح هست و به مرور زمان اگه نباشه افسرده میشه .

قرار نیست بخاطر این موضوع طلاق بگیره ولی باید ازش بخواد که من هم نیاز دارم با اقوام خودم در ارتباط باشم 

درسته .ولی برای بعضی ها ارتباطات خیلی مهمه یعنی در واقع نیاز روح هست و به مرور زمان اگه نباشه افسرده ...

بخونید اجازه دارن با خانواده شون رفت و امد کنند اما بنا به دلایلی اجازه ندارن با برخی دیگه ارتباط داشته باشند شاید با گذشت زمان این قضیه هم درست بشه ...و اصلا توجیه درستی برای جدایی نیست ..ویژگیهای مثبت این اقا خیلی بیشتر از ویژگیهای منفیشونه

رفتو امد با کی داری شما؟ شوهرت میزاره؟

من با یه دوستم بیشتر تلفنی چون رفته شیراز 

با یک دختر عمه ام که شاغل زیاد روش حساب نمیکنم 

ولی مرتب با مامان خودم و خونه خواهر و برادر خودش 

ولی گاهی هم تنهایی خونه خاله و دایی ام میرم 

با اینکه هیچ وقت دوست نداشتم تنهایی برم ولی بخاطر که نمیاد منم خسته شدم دیدم واقعا نیاز دارم گاها میرم البته کم هم هست و واقعا گاهی دلم میخواد باز کسی دیگه ای باشه

بخونید اجازه دارن با خانواده شون رفت و امد کنند اما بنا به دلایلی اجازه ندارن با برخی دیگه ارتباط دا ...

حالا کی گفت جدا بشه 

من گفتم باید صحبت بشه در مورد این موضوع 

چون به هر حال این خانم الان اذیته

من با یه دوستم بیشتر تلفنی چون رفته شیراز با یک دختر عمه ام که شاغل زیاد روش حساب نمیکنم ولی مرتب با ...

من هفته ای یکبار میرم خونه بابام 

یا خواهرمم معمولا در ارتباطم و شوهرم با اینا مشکل ندارع 

یکی از دوستام هس ک چندین ساله رفیقمه و همسایه شوهرم بودن و چون شوهرم میشناستش میگ اشکال نداره باهاش در ارتباط باش ...

و خونواده خودش ارتباط دارم 

همین....

حالا میگ باشگاه برو ،ب نظرت خود باشگاه برای اینکه ارتباطم وسیع تر بشه موثره?

داغون شدم خیلی داغونم دیگ این فکرا روانیم کردن

ببین خود من هم همسرم با بعضی ها که اجازه نمی‌داد بعد ها خودم هم دیدم فقط یه عادت بود و چقدر آدم های مضری بودند 

بعد ببین الان از این فرصت استفاده کن و یه سرگرمی برای خودت داشته باش یک هنری که دوست داری یا درس خوندن در مقطعی که دوست داری ببین به چی علاقه داری 

2810