2777
2789
عنوان

کاش فردا صبح نشه🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 78 پست

کاش فردا دیرتر برسه چون ساعت ۴/۳۰ باید راه بیفتم سوار اتوبوس شم برم دانشگاه اه اه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی درد داره مخصوصا اگه یارت درکت نکنه

یه خواننده میگه 

یار قسم خورده یه شب دیدم شده غریبه 

خواب کسی را دیده و خواب منو ندیده 🤣🤣🤣🤕

در ادامه هم عکساش را پاره کرده 

نامه هاش را پاره کرده 

یاد بگیر 

به خدا بلاک کن .دوطرفه هم چت هاش را پاک کن 

قدر خوابت رو بدون میتونی یوتیوب ببینی تا نصف شب شعر و موسیقی بی‌کلام و..... بعد بخوابی تا هر وقت صبح سیر خواب بیدار بشی پاییزه بری قدم بزنی تو این حریق زیبای خزان.... کاش فردا دانشگاه نداشتم لعنت

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
انرژی منفی نپراکنید 😬🤕

خیلی دوس داشت نباشم فراموشش کنم😔چقدر دردناکه کسیو که دوس داری ارزوش این باشه که فراموشس کنی

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠

شما چند هیچ‌جلویی

اره کاش میشد وقتی میفهمه رو ببینم چی میگه چکار میکنه مهمه براش یا نیست🤕

#بــ_جـوانـی_ام_قـسـم🖤🧠🕊 #کـ_شـوقـی_بــرایـ_زنـده_مـانـدن_نـدارم🖤🧠 #زنده_ام_ب_عشق_مردن ..!🕊🖤🧠

گریه کردن برایِ بعضی از درد ها کافی نیست...

حتّی مردن هم:)

ما فکر می کنیم مرگ پایان دردها و رنج هاست 

اما بازی تازه بعدش شروع میشه...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

نمدونم چی بگم،حتی نمتونم درکت کنم،ولی خدا بهت یعنی ب دلت ارامش بده ،شنیدم میکن عاشقی بد دردیه،سعی کن کنا ر بیای ،فراموش ک نمیشه...

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...

گریه کردن برایِ بعضی از درد ها کافی نیست...حتّی مردن هم:)ما فکر می کنیم مرگ پایان دردها و رنج هاست ا ...

واقعابغد مرگ انسان ارامش مطلق داره 

2810