2777
2789

با ی پسره سه ماهی هست در ارتباطم به گفته خودش مذهبی اوایل باهاش تموم کردم سر همین گفتم ما مثل هم نیستیم اما باز برگشتیم از نظر قیافه معمولی رو به پایین اما قیافه من خوبه ولی قدو هیکلش اوکیه قدش ۱۹۰ اوضاع مالیشونم معمولی خودش که هیچی نداره چون سنش کمه ۲۲ سالشه ولی خب توی سختیا خیلی کنارمه درکم میکنه دلداری میده بهم با اینکه خودش تو شرایط خیلی سخت تری قرار داره ولی انگار من میتونم به اون تکیه کنم خیلی مستقل همه خانوادش بهش تکیه میکنن با اینکه درس میخونه پشت کنکور ولی شبیه این پسرای درسخون نیست همه چیو با هم مدیریت میکنه درواقع انگار شخصیت قوی و قابل اعتمادی داره و خیالم راحته چشمش دنبال دختر دیگه نیست ( من امسال فیزیوتراپی قبول شدم ولی اون قبول نشد هیچی) خلاصه بیشتر جذب این چیزاش شدم بنظرتون چیکار کنم ارزش ادامه دادن داره؟ راهشم دوره تا حالا همدیگه رو ندیدیم

الان تعلیق میشی گلم

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️

نمیدونم چرا به دلم ننشست

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم قسمتش؟؟؟

کلا پسره رو در حد تو ندیدم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

ببین دیگه الان باید تو فکر ازدواج باشی سنت کم نیست این دوستی های مجازی رو بی خیال

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

اینو که اره خودمم میدونم 🥲🥲🥲

درگیر ترحم نشو تا بتونی با چشم باز و عاقلانه تصمیم بگیری

همش از تنهایی چون اون تنها کسیه که باهاش حرف میزنم

حالتو میفهمم ولی من از سر تنهایی همچین چیزی رو تجربه کردم و بدجوری ضربه خوردم نمیخوام تو هم اینو تجربه کنی

حالتو میفهمم ولی من از سر تنهایی همچین چیزی رو تجربه کردم و بدجوری ضربه خوردم نمیخوام تو هم اینو تجر ...

نمیدونم چطور خودمو بکشم بیرون از این رابطه یجوری انگار گیر کردم اصلا نمیتونم حرف از تموم شدن بزنم بهش خودمم نمیتونم باهاش سرد رفتار کنم تا پیام میده فقط پرواز میکنم سمت گوشی

نمیدونم چطور خودمو بکشم بیرون از این رابطه یجوری انگار گیر کردم اصلا نمیتونم حرف از تموم شدن بزنم به ...

اینا رو گذروندم💔

دست آخر تنها شدم😔

وقتی بهش پروبال دادم رفت تو افق و محو شد دیگه ندیدمش

راه ما هم دور بود به نظرم اینم بی تاثیر نبود

میگم کاش کمتر بهش ابراز عشق میکردم مردا تا میبینن یکی رو به دست آوردن دیگه چالشی ندارن و سرد میشن و میرن

ان شاءالله بتونی بهترین تصمیم رو بگیری فقط خودت رو برای آدمای ارزون خرج نکن خیلی مراقب باش🌺❤

2810