2777
2789
عنوان

خانواده سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست

خانواده منم سمی هستن 

آثار تخریب هاشون حتی تو این سن از ذهنم پاک نمیشه 

زندگیمو نابود کردن

همین الان تاپیک زدم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شرایطم مثل شما بود تو سن۱۷سالگی با کسی که ذره ای دوسش نداشتم ازدواج کردم واز اون شکجه گاه راحت ش ...

من خیلی میترسم که بدبخت بشم💔

اینا همش دنبال ادمای تاکسیک و روانی مثل خودشونن تا منو بدن بهش. هرچی خواستگار روانی و مریض و مشکل داره رو قبول میکنن بیان

من خودمم به ازدواج راضی نیستم😔

🤍.
اخه چیکار کنمبه خدا داره موهام دیگه سفید میشه😭

چی بگم 

خودم راه حلی براش ندارم 

فقط ازشون توقع محبت نداشته باش چون نمیکنن داغون میشی مثل من.

فکر کن فوت کردن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
چی بگم خودم راه حلی براش ندارم فقط ازشون توقع محبت نداشته باش چون نمیکنن داغون میشی مثل من.فکر کن فو ...

محبت بخوره تو سرم. ازشون خیری نمیخوام فقط میخوام کاری بهم نداشته باشن بزارن با اعصاب اروم درسمو بخونم

به خدا هیچ دوستی هم ندارم که ده دقیقه حداقل تلفنی باهاش درد و دل کنم🥲

🤍.
ای خدا🥲 کاش وقتی انقدر مریض و سمی ان بچه نیارنبه خدا بعضی وقتا فکر خودکشی به سرم میزنه ولی میترسم ا ...

بگردم دلم آتیش گرفت واست کاش میتونستم برات کاری کنم🥺🫂منم فکرخودکشی زیاد کردم ولی خب اون دنیا واقعیته بالاخره یه روز میمیریم حداقل اون دنیامون اباد باشه خرابش نکنیم

بگردم دلم آتیش گرفت واست کاش میتونستم برات کاری کنم🥺🫂منم فکرخودکشی زیاد کردم ولی خب اون دنیا واقعی ...

خدانکنه..

منم همینو میگم🥲 کاش یه درصد گناه نبود. خیلی دارم اذیت میشم.

نه قصد ازدواج دارم و نه اونا منو شوهر میدن (مگه اینکه طرف تاکسیک باشه چون با چشم های خودم دیدم که خواستگار های تاکسیکمو بیشتر تایید میکنن میترسم ازدواج کنم). از طرفی درسم نمیتونم بخونم چون واقعا مغزم توی این شرایط نمیکشه... اجازه بیرون رفتنم ندارم وگرنه میرفتم کار میکردم که حداقل ذهنم درگیر بشه. دوستی هم ندارم متاسفانه. کار مجازی هم باید پیش پرداخت بدی برای اموزش که پولشو ندارم

خودمم یه روز حالم خوب باشه خرابش میکنن

من فقط زندم وگرنه اجازه زندگی ندارم

🤍.