2777
2789
عنوان

باصدهزار تومن هم طلا بخر وپس انداز کن

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 36 پست
سایتش معتبره؟ طلاهاش اصل هستن؟ اخه الان طلا و سکه بدل زیاد شده

کاملا معتبره.میتونین تحقیق کنین.ب این صورت نییت ک طلا بیاد دم خونتون.شما سرمایه گداری میکنین همونطور ک تو بانک سرمایه گذاری میکنید.مثلا ۱گرم طلا خرید میزنین.با ۴ونیم میلیون پول برای مثال میگما.بعد طلا هروقت بالا رف  طلای شماهم سود میکنه.یا پایین اومد زیان.ولی  مزیتش اینه که با هزار تومن هم میشه از اینجا طلا خرید

تا اونجایی که من میدونم فقط به معرف میده اون جایزه روالبته که من تقریبا یک ساله دارم از میلی خرید و ...

نه عزیزم اشتباه میدونین.شما کد رو بزنی هم ب شما میده هم من.میتونی امتحان کنی و بیای همینجا بگی.من ۱۲ نفرو امروز معرفی کردم و هرکدوم ۵ صوتشون رو گرفتن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جانم میگم من یک سال بیشتره تو این اپ هستمشاید هم الان فرق کرده عضو گیری جدیدش

بزنین نت بخونین خب.من از یکسال پیش خبری ندارم. ۱ماهه وارد اپ شدم و ب هردوطرف جایزه میده

خیلی اسم ای میلد چی چیع میشنوم میترسم علکی باشهچرا زرنگی میکنه؟

ن قربونت.الکی نیست. امتحانم کن ضرری برات نداره یا میده یا نمیده.که من مطمینم میده.برو بزن بیا اگه نداد بقیه رو هم آگاه کن 🥰

اقا کد منم بزنید  اینم کد من   milli-6u7qi

اینم مجوزه هاش بخونید راسته. به هردومون اولش5 میل طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم برداریم. اگه کد معرف بزنید

اینم مجوزه هاش  https://milli.gold/main/license/

2810